Dashner, James: Labyrinten (Maze Runner 1)

Forfatter: James Dashner | Titel: Labyrinten | Sider: 370 sider
Forlag: Høst og Søn | Udgivet: 12-09-14
Stjerner:


Den her bog havde jeg længe overvejet at læse. Min lillesøster er en stor fan af hele serien, og har i flere år prøvet at få mig til at læse dem. Det skete så endelig og jeg kan kun sige én ting: Hvorfor har jeg dog ikke læst den noget før!

Den var intet andet end fantastisk! Det er simpelthen den eneste måde den her bog kan beskrives på. Jeg var fanget allerede fra første side. Jeg elsker måden den er skrevet på. Dashner formår at gøre den spændende lige fra starten og der sker hele tiden noget nyt. Man sidder aldrig og keder sig. I bogen følger man den unge dreng Thomas der bliver sendt til denne mystiske og farlige labyrint. Her møder Thomas en gruppe unge drenge som har levet i labyrinten i årevis. Ingen ved hvorfor de er i labyrinten eller hvordan de kommer ud. Derfor kan bogen os godt virke lidt forvirrende, men jeg synes det er enormt fedt. Jeg kunne slet ikke ligge bogen fra mig da jeg var så nysgerrig efter hvad der skulle ske med dem.

Det er virkelig en original idé –  Det er nyt og virkelig fedt. Jeg har aldrig læst en bog der ligner den, og synes det er enormt fedt. Jeg kunne på intet tidspunkt gætte hvad der ville ske. Det er en bog fyldt med action, drama og spænding. Man sidder aldrig stille og derfor har man aldrig et kedeligt øjeblik. Jo længere ind i bogen man kommer jo mere kommer til at holde af de karaktere der er med i bogen. Derfor fik jeg også en trist følelse da det igennem bogen går op for en, hvor forfærdelig en situation drengene befinder sig i. Det er en lidt voldsom bog, og personene bliver udsat for ting, som vi andre kun oplever i vores værste mareridt. Jeg må os indrømme at jeg fældede en tåre i slutningen af bogen. Det var dog også med til at gøre det til en helt fantastisk oplevelse at læse bogen.

Det er en meget letlæselig bog med dejlige korte kapitler. Nogle gange blev de lidt for korte, men det var os meget rart til tider. Det gjorde den meget nem og overskuelig, men nogle gange var det også lidt træls da man hele tiden blev afbrudt i læsningen. Heldigvis var den så spændende, at den fangede mig lige fra første side.

Det er helt klart en bog jeg vil anbefale andre at læse. Specielt jer der elsker fantasy genren vil ELSKE den her bog. Jeg kan slet ikke vente med at læse resten af bøgerne i serien. Labyrinten er bog 1 serien Maze Runner. Der kommer i alt 5 bøger i serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *