Velkommen til Isas BogHjørne!

Så fik jeg min egen blog! 😀 Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med at anmelde en masse helt fantastiske bøger. Jeg har allerede en masse fantastisk bøger liggende som bare venter på at blive læst.

Jeg køber mest e-bøger til min Kindle, og jeg må indrømme at jeg nogen gange savner bøger i bogform. Der er noget særligt ved at sidde med en rigtig bog. Så i dag da jeg var i Bog & Idé med min allerbedste læseveninde fandt jeg Percy Jackson: Lyntyven af Rick Riordan. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at købe den. Det er en bog jeg glæder mig enormt meget til at læse. Den skulle være helt fantastisk når man, som mig, elsker fantasy.

 

 

3 thoughts on “Velkommen til Isas BogHjørne!

    1. Jeg anmelder “Ravnenes hvisken 2” indenfor den nærmeste fremtid 🙂 Det er en bog jeg glæder mig meget til at begive mig i gang med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *