Bøger 2017!!

Jeg har simpelthen så mange bøger jeg glæder mig til at læse i 2017. Både min bogreol og min Kindle er fyldt til randen med gode bøger. Derudover har jeg i år aftalt at jeg skal til Bog Forum med nogle gode bog blogger veninder. Jeg glæder mig enormt meget til at møde alle forfatterne – og forhåbentligt få en masse fantastiske bøger med hjem. Derudover skal jeg til fantasy bogmesse og det bliver en fantastisk oplevelse, for jeg har altid elsket fantasy genren. Elsker at begive mig ind i helt ny og fantastisk verden.

 

“Rød Dronning” og “Sværd af Glas” af Victoria Aveyard fra forlaget Gyldendal er to bøger jeg glæder mig utrolig meget til at læse. Jeg har fået dem anbefalet af en veninde og var slet ikke i tvivl om at det var bøger for mig. Jeg regner også stærkt med at der senere i år kommer anmeldelser på bloggen af disse to fantastiske bøger.

Så kan jeg ikke komme udenom at jeg er en KÆMPE fan af serien “En sang om is og ild” af George R.R. Martin fra forlaget Gyldendal. Jeg har for et par år siden læst de første i serien, men jeg har planer om snart at læse dem igen. Glæder mig til at begive mig ned i den fantastiske verden som Martin har skabt. Heldigvis er det nogle dejlig lange bøge, men det gør os at det nok vil tage mig nogle år at komme igennem dem alle.

“Fifty Shades of Grey” af E.L. James fra forlaget Rosinante og Co. var ikke nogle bøger jeg troede jeg nogensinde skulle læse – men nu sker det! Jeg har lovet en veninde at jeg vil læse dem, og indse hvor fantastiske bøger det er. Så nu glæder jeg mig os til at komme i gang, og se hvad det er (alle kvinder i Danmark) er så vilde med.

Det var nogle af de bøger som jeg glæder mig specielt meget til at læse. Der kommer forhåbentlig mange flere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *