Bonde, Christina: Skyggesider

Forfatter: Christina Bonde | Titel: Skyggesider | Sider: 280 sider
Forlag: Tellerup | Udgivet: 07-11-15
Stjerner:


Denne bog var jeg helt vild efter at læse. Den virker så spændende og så er det en fantastisk flot bog. Coveret fanger en lige med det samme. Jeg havde ikke rigtig nogen idé om hvad det var for en bog, men jeg må sige at jeg blev positivt overrasket.

Bogen er skrevet i en lidt speciel stil, men da jeg først havde vænnet mig til det blev jeg helt vild med det. Jeg blev fanget i historien også selvom bogen faktisk godt kan virke lidt forvirrende. Der sker en masse lige fra starten, men man har ikke rigtig nogen idé om hvordan det hele lige hænger sammen. Der er lige fra starten en mystik, som stille og roligt bliver løst. Til sidst faldt alle brikkerne på plads, og det var den fedeste slutning. Jeg havde på ingen måde gennemskuet hvordan bogen ville ende. Bogen efterlader læseren med en masse spørgsmål, men synes det fungere rigtig godt. Jeg var i hvert fald ret vild med det.

Jeg kunne rigtig godt lide hovedpersonen Tricia. Hun er en pige med en masse problemer som hun kæmper med, men det var os det jeg virkelig godt kunne lide ved hende. Hun var ikke perfekt og derfor havde jeg nemmere ved at relatere til hende. Hendes kamp mod sine tanker og sig selv er enormt spændende at læse om, og det satte en masse tanker i gang hos mig.

Skyggesider var en utrolig bog. Den var lidt dyster. Lige fra starten sker der kun dårlige ting for Tricia. Alligevel var den dog i stand til at fange mig, og jeg læste den på få dage. Da jeg lukkede bogen havde jeg en underlig følelse i kroppen. Som om den havde fået mig til at reflektere over mit eget liv. Det var lidt skræmmende men også fedt da jeg kunne mærke, at den virkelig havde påvirket mig. Meget tankevækkende historie.

Skyggesider er en virkelig god bog. Jeg har dog valgt kun at give den 4 stjerner da jeg til tider følte at den var lidt for dyster. Derudover havde jeg nogle lidt svært ved at følge med i handlingen. Men når man først havde styr på alle de mystiske ting der sker, så er det en god bog. Kan helt klart anbefale den til andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *