Eibe, Anika: Er du okay, Marie?

Forfatter: Anika Eibe | Titel: Er du okay, Marie? | Sider: 181 sider
Forlag: Tellerup | Udgivet: 21-06-14
Stjerner:


Bogen sætter fokus på mobning og hvilken virkning mobning har på unge mennesker. Hvordan det både fysisk og psykisk kan have indvirkning på de unges liv. Er de villige til at såre dem selv og de mennesker de elsker?

I bogen følger vi den unge pige Marie, som oplever en meget slem grad af mobning. Marie ønsker mere end noget andet, at komme ud at det forfærdelige liv hun lever i. Da hun efter sommeren ser en forandring i den måde klassen drenge ser på hende, ser hun en mulighed for at blive en del af den populære gruppe. Dette gør at hun ikke bare overskrider sine egne grænser, men hun såre også sig selv og de mennesker der er omkring hende.

Bogen er meget let og hurtig at læse. Sproget er letlæseligt og det fungere enormt godt, at den er skrevet i ‘jeg person’. Jeg synes det gør den mere virkelig, for jeg kunne nemmere sætte mig ind i hvordan Marie har det, og hvordan det egentlig er at være et mobbeoffer. Det gør at bogen fortæller om mobning på en meget virkelig og god måde. Mobning er noget der desværre foregår i de danske skoler, og jeg synes det er godt, at der bliver sat noget fokus på hvilken virkning det har på de unge mennesker.

Jeg synes det er en virkelig god bog da historien rørte mig meget dybt. Jeg synes det var skræmmende at læse om, hvordan det er at blive mobbet, og hvor langt de er villige til at gå. Det er dog også derfor man skal læse den da den får åbnet ens øjne for mobning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *