Eve, Laure: The Graces

Forfatter: Laure Eve | Titel: The Graces | Sider: 352 sider
Forlag: Carlsen | Udgivet: 05-01-17
Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Carlsen


“The graces” var jeg så heldig at få hjem fra forlaget Carlsen til anmeldelse. Jeg var helt vild, for jeg havde længe haft lyst til at læse den. Coveret er så utrolig smukt og fyldt med mystik. Alt ved den kaldte på mig, og jeg kan kun sige, at jeg må ingen måde blev skuffet. Den er fantastisk!

Først tænkte jeg, at det bare var endnu en ungdomsroman om venskab og kærlighed. Faktisk må jeg indrømme, at den først mindede mig rigtig meget om “Twilight” serien – Altså lige bortset fra vampyrerne. Den tanke gik jeg dog hurtigt væk fra igen da “The Graces” pludselig går en helt anden vej, og der kommer et twist i historien, som jeg på ingen måde havde set komme.

I bogen følger man den unge pige (Kalder sig selv River), som lige er flyttet til byen med sin mor efter faderen pludselig forsvinder. River er en usikker og lidt nørdet pige. Hun elsker at være for sig selv og sidder mest med en bog i hænderne. Hun har dog et hemmeligt ønske om at høre til og være en del af de populære. Derfor kaster hun hurtigt sin kærlighed på de tre Grace søskende: Summer, Thalia og Fenrin. Grace familien har altid været et dragende midtpunkt i byen, men samtidig hersker der en frygt og mystik omkring dem. I byen går der et rygte om at familien Grace er hekse, og lige præcis dette får River til at blive intet mindre end besat af dem. Hun ønsker inderligt at blive som dem – også selvom det betyder, at hun må glemme hvem hun selv er. River inddrages nu i familien og i et mysterium man slet ikke kan forestille sig.

River er igennem bogen meget besat af familien Grace. Det kunne godt til tider virke lidt kvalmt, men på den anden side passer det os bare så godt ind i historien. Gennem River kan man virkelig mærke hvor spændende og mystisk familien Grace er. Jeg blev gennem River selv lidt besat af Grace familien – Jeg ville bare høre mere og mere. Ærligt så kunne jeg slet ikke få nok af dem. Man finder dog hurtigt ud af at der ligger en masse under overfladen, og River bliver tvunget til at finde sig selv. Jeg elsker den udvikling River går igennem, for den minder læseren om, at man skal være tro mod sig selv.

Det var en skøn bog at læse. Sproget et letlæseligt og beskrivelserne er super gode. Bogen formår hele vejen igennem at holde læseren interesse, da der er noget mystisk ved Rivers historie og magien. Noget der er virkelig fedt, og som fangede mig er, at man faktisk ikke ved om magien egentlig findes. River tror betingelsesløst på det, men der er ingen tydelige tegn, så derfor er det op til læseren selv at vurdere, om man vil tro på det eller ej. Det gjorde at de sidste 150 sider blev læst på én gang. Jeg kunne simpelthen ikke ligge den fra mig. Slutningen slog benene væk under mig. Jeg havde på ingen måde set det komme, og ærligt så er der bare ikke noget bedre end når en bog overrasker en.

“The Graces” fortjener fem stjerner, da den virkelig er noget for sig selv. Historien er spændende og fanger læseren lige fra første side. Hvis man elsker mystisk, venskab og kærlig så skal man helt sikkert læse den her bog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *