Kennedy, Elle: Lagt på is (Off-campus 2)

Forfatter: Elle Kennedy | Titel: Lagt på is | Sider: 293 sider
Forlag: Flamingo | Udgivet: 04-02-16
Stjerner:


Elle Kennedy har gjort det igen. “Lagt på is” var lige så fantastisk som den første bog “Aftalt spil”. Jeg gik i gang og sagde til mig selv, at jeg kun måtte læse et par kapitler. Det der så skete var, at jeg læste hele bogen på én gang. Jeg var først færdig langt ud på natten og det første jeg tænkte var: WOW! Det er sjældent, at en bog kan fange mig i så mange timer og specielt i nattetimerne, men Off-campus serien bliver ved med at overraske mig, og det er bare ikke nogle bøger jeg kan ligge fra mig, når jeg først er gået i gang.

Denne gang følger man Garrets (fra “Aftalt spil”) bedste ven Logan. Man møder ham også i den første bog, og i starten af “Lagt på is” var jeg lidt i tvivl om, hvad jeg skulle mene om ham. Ærligt så virker han faktisk som en kæmpe idiot i et langt stykke ind i bogen. Så skete der dog præcis det samme som skete i den første bog – jeg fik fuldstændig revet benene væk under mig. Han er fantastisk! Endnu engang formår Kennedy at skabe en total dream guy, som man ikke kan andet end at elske. Jeg troede ellers ikke, at jeg nogensinde ville elske nogen lige så højt som Garret, men der tog jeg godt nok fejl.

Endnu engang mødes vores dream guy sin totale modsætning. Grace er en forsigtig pige og tilmed jomfru. Derfor virker hun meget uskyldig og har en forsigtig tilgang til fest og fyre. I modsætning til Logan, så kunne jeg lide Grace lige fra første side, og jeg kunne slet ikke overskue, at hun skulle møde sådan en idiot som Logan, som altid har været kendt for at udnytte piger. Logan får dog overbevidst Grace (og mig) om, at han er en fantastisk fyr, som har så meget mere at byde på, end man lige først troede. Under facaden gemmer der sig en utrolig sød fyr – og nøj hvor er han romantisk.

Jeg elsker det forhold de får, og den måde de løfter hinanden op på. Udadtil virker de måske forskellige, men indeni er de fuldstændig ens, og de giver hinanden så meget styrke. Jeg kunne slet ikke få nok at de to, og jeg tror det var det der gjorde, at jeg slet ikke kunne ligge bogen fra mig. Handlingsmæssigt sker der nemlig ikke så meget, men jeg forelskede mig i dem, og jeg kunne slet ikke få nok. Bogen er skrevet i jeg ‘person og endnu engang følger man måde Logan og Grace. Det er så fantastisk, for man lærer dem meget bedre at kende. Plus det er skide sjovt at høre historien fra hver deres synspunkt.

Da jeg lukkede den her bog blev jeg ked af det – hvorfor var den dog ikke længere. Jeg kunne have læst om de her to i en evighed. Hvis du kunne lide den første bog “Aftalt spil”, så skynd dig at læse den her. Tro mig – du vil ikke fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *