Kennedy, Elle: Dømt ude (Off-campus 3)

Forfatter: Elle Kennedy | Titel: Dømt ude | Sider: 357 sider
Forlag: Flamingo | Udgivet: 23-05-16
Stjerner:


Okay ærligt så var jeg meget spændt på den her bog, og nok også en lille smule nervøs. De to første bøger i serien “Aftalt spil” og “Lagt på is” slog fuldstændig benene væk under mig, og jeg var lidt bange for, at den her ville skuffe mig – Men den var lige så fantastisk som de foregående bøger.

Noget jeg var ret vild med var, at man følger Dean og Allie, som begge er personer man har mødt i de tidligere bøger. I de tidligere bøger har jeg opfattet Dean som en ret sjov karakter, men han er ærligt os den største manwhore man nogensinde har mødt. Derfor var jeg os lidt skeptisk, for jeg var ikke helt sikker på, om jeg ville kunne lide ham. I starten af bogen er han virkelig en player og en idiot, men jeg må indrømme at jo længere ind i bogen jeg kom jo dejligere blev han. Jeg blev ikke totalt skudt i ham, som jeg gjorde i Garret og Logan, men han er så mega sjov og enormt charmerende, at jeg kunne ikke andet end at holde lidt af ham.

Allie møder man også første gang i bog 1. Hun er Hannahs roomie, og jeg har egentlig altid godt kunne lide hende, men jeg har aldrig rigtig lært hende kende. Det fik jeg så mulighed for nu, og det var skide sjovt. Hun har en skøn personlighed. I forhold til Hannah og Grace, som er lidt mere forsigtige piger, er Allie bare selvsikker og køre frem i verden med fuld fart. Derfor var det os bare mega sjovt, da hende og Dean finder sammen. Deres forhold er så vildt, for de er begge to så energiske og har så meget gåpåmod. Deres forhold er så HOT og jeg må indrømme, at jeg fik totalt røde kinder. Der er så meget tiltrækning mellem de to, og det er simpelthen så sexet! Hvis man kan lide en fræk og forbudt romance, så er det her lige bogen.

Derudover var den her bog simpelthen så sjov. Jeg var ved at falde bagover af grin hver gang Dean kalder Allie for “Lamselår”, og uden at afsløre for meget, så kan jeg sige, at der kommer nogle sex scener, som er hylende morsomme. Af alle de tre bøger i serien jeg har læst indtil nu, er det helt klart den her, der har fået mig til at grine mest – og rødme mest.

Det mest utrolige er dog, at den også fik mig til at græde. Lige så sjov, fræk og romantisk den var, lige så trist var den også. Dean og Allie lever på en høj bølge, men de mærker på den hårdeste måde hvor forfærdelig og uretfærdig livet kan være nogle gange. Det overraskede mig meget, for jeg havde slet ikke set det komme. Det hele er bare sex og romance i starten, og så ramler det hele bare sammen. Jeg var fuldstændig knust, men hvor var det fantastisk den måde de fik løftet hinanden op igen. I den sidste del af bogen var jeg fuldstændig fanget. Århhh hvor var det fantastisk.

Endnu engang formår Elle Kennedy at fange mig i en bog, jeg ellers ikke havde regnet med, at jeg ville blive så glad for. Specielt den her har virkelig overrasket mig. Den sidste bog i serien “Kamp til stregen” udkommer snart, og jeg må indrømme, at jeg ikke kan sidde stille af spænding. Hvis du endnu ikke har læst dem så skynd dig at læse dem. Tro mig – du vil virkelig ikke fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *