Vørs, Pernille: Spillet om sirenen (Dominic 1)

Forfatter: Pernille Vørs | Titel: Spillet om sirenen | Sider: 487 sider
Forlag: Mellemgaard | Udgivet: 15-08-14
Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Mellemgaard


Jeg var så heldig at få “Dominic-trilogien” sendt fra forlaget Mellemgaard – og aldrig før har jeg været så nervøs omkring en bog. Jeg kan på ingen måde lide dominerende og manipulerende mænd, og derfor var jeg nervøs for, om jeg kunne holde hovedpersonen Ian Dominic ud. Min egen forsigtige og generte personlighed blev godt nok udfordret, men jeg må ærligt indrømme, at jeg var fuldstændig fanget fra første side.

Okay, for at sige det lige ud, så er Ian en idiot. Han er dominerende og behandler kvinder som sexobjekter. Under den magtsyge facade gemmer der sig dog, en fortid som mildt sagt har ødelagt ham. Jeg var virkelig splittet, for på den ene side kunne jeg skrige ad ham, men på den anden side havde jeg lyst til at hjælpe ham. Jeg var ikke som sådan tiltrukket af ham, men jeg var rent ud sagt mega nysgerrig.

Catharina er derimod en fantastisk person. Hun er sød og sjov, og ret hurtigt finder man ud af hvor stærk hun er. Jeg sad og blev enormt inspireret af hende, for jeg ville ønske, at jeg selv nogle gange havde hendes styrke og gåpåmod. Bogen er skrevet i jeg’ person og det giver bare bogen så meget dybde – og ikke mindst humor. Det er så sjovt at læse hendes tanker, for man er slet ikke tvivl om, at hun er i krig mod sig selv. Hun kan godt se at Ian leger med hendes følelser, men alligevel er hun dybt fanget i hans syge magtspil. Nogle gange havde jeg bare lyst til at råbe “LØB CAT”, men jeg må indrømme, at jeg sagtens forstår, hvorfor hun blev ved med at komme tilbage til ham. I den virkelig verden var jeg gået en lang bue udenom en mand som Ian, men Cats tanker og følelser omkring Ian gjorde, at min interesse blev holdt, og jeg kunne bare ikke få nok. Jeg var meget nysgerrig efter at forstår, hvordan man kan falde for en mand der egentlig behandler en så forfærdeligt. Jeg tror stadig ikke helt, at jeg forstår det, men det rørte mig så dybt, at Cat ser bag facaden og finder den skrøbelige mand der ligger inde bagved. Så selvom jeg først tænkte, at hun bare ikke måtte få følelser for ham, så var der ikke noget smukkere end den måde hun ser ham.

Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at det er spillet imellem dem, som er det bedste ved den her bog. Ian kører et sygt magtspil og prøver konstant at tæmme Cat. Det er vildt provokerende, men Cat tager kampen op og giver sig ikke så let. Jeg elsker det modspil hun giver ham, og der var faktisk en scene, hvor jeg kom til at udbryde: “HA HA HA, så kan du lære det!”. Det var fantastisk, og jeg havde simpelthen en fest, når hun udfordrerede ham. Den spænding der bliver skabet imellem dem, fangede mig lige med det samme, og bogen var slet ikke til at slippe. Nøj hvor var det fantastisk. Jeg var ved at smelte indeni, hver gang han så på hende, og de scener hvor man rent faktisk ser noget af den skrøbelige og følsomme mand indeni – WOW.

Jeg var ved at falde bagover da bogen sluttede, for det er nok den mest dramatiske slutning jeg længe har læst i en bog. Jeg havde ellers tænkt, at jeg ville holde et par dages pause inden jeg begyndte på den næste i serien, men det kom så sandelig ikke til at ske. Jeg gik direkte op til bogreolen, lagde bogen på plads, og tog nummer to i serien “Magtens pris” ud med det samme. Jeg kunne slet ikke lade være.

“Spillet om sirenen” er en romantisk, sexet og udfordrende bog, og er et must-read, hvis man elsker den romantiske/erotiske genre. Selv hvis man ligesom mig ikke har læst så meget i den her genre, så skal man ikke være så bange for at begynde på den her. Det er en fantastisk bog, og du vil ikke fortryde, at du gik ind i spillet mellem Ian og Catharina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *