Vørs, Pernille: Magtens pris (Dominic 2)

Forfatter: Pernille Vørs | Titel: Magtens pris | Sider: 488 sider
Forlag: Mellemgaard | Udgivet: 13-11-15
Stjerner:  

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Mellemgaard


Første bog i serien “Spillet om sirenen” slog fuldstændig benene væk under mig, og jeg var derfor os lidt spændt på om “Magtens pris” kunne leve op til sin forgænger. Starten af bogen er meget trist og mørk, og det var lidt hårdt at læse, for man så pludselig, den ellers meget stærke Catharina være meget svag og ødelagt. Det gjorde mig lidt ked af det i starten af bogen, men pludselig tog historien bare fart, og jeg kan kun sige at Pernille Vørs endnu engang har formået, at slå benene væk under mig. Bogen var så nervepirrende, og jeg tror ikke, at der er nogen følelser i mig, som den ikke ramte.

Jeg synes stadig Ian Dominic er en idiot, men alligevel er han bare så… Århhh spændende og mystisk på sin helt egen måde. Noget der virkelig gjorde mig glad var, at man ser endnu mere til hans bløde og følsomme side, som jeg bare elsker. Det gør ham til en mand, som jeg rent faktisk kunne falde for. Desværre har han en meget mørk side, som virkelig komme til udtryk i den her bog. Ærligt så blev jeg lidt skræmt af ham, men på den anden side var det bare så spændende. Jeg var så nysgerrig efter, at finde ud af hvad der gemte sig bag facaden, at jeg bare måtte blive ved med at læse.

Catharina er lige så fantastisk som altid. Jeg elsker, at hun er så rapkæftet og bare siger tingende som hun mener dem. Hun tør sætte sig op imod Ian, og jeg er så imponeret, for jeg var løbet skrigende væk. Jeg har hele vejen igennem de to første bøger været meget afhængig af hendes styrke, og derfor var det meget hårdt pludselig at se hende knække. Hun begiver sig længere og længere ind i Ians verden, og det viser sig, at det er mere end hun kan kapere. Under den meget charmerende og tiltrækkende drømmefyr gemmer der sig en mørk hemmelighed, som selv jeg som læser aldrig havde set komme. Catharina bliver kastet igennem glæde, forelskelse, sorg og smerte og som læser kan man mærke det hele. Bogen er skrevet så levende, og det er svært ikke at lade sig rive lidt med. Det er fantastisk når en bog, når ud til en og rammer en på de allerinderste følelser – og det formår den her bog til fulde.

Jeg kan slet ikke beskrive mine følelser omkring slutningen af bogen. Jeg var direkte såret, og da jeg lukkede bogen var jeg lige nødt til, at sidde og sunde mig lidt. Jeg tror aldrig, at jeg har læst en bog med en slutning der var så nervepirrende og følelsesladet. Den efterlader læseren fuldstændig slået, men samtidig med en følelse af, at man bare må finde ud af, hvad der så sker. Igennem hele bogen sker der så mange uventede ting, og derfor bliver ens interesse holdt hele vejen igennem.

Endnu engang blev jeg revet med ind i spillet mellem Ian og Catharina, og havde absolut ingen mulighed for at slippe ud af det. Pernille Vørs formår at fange læseren, så det er umuligt at ligge bogen fra sig. Historien er så spændende og gribende, at jeg bare måtte have mere og mere. Sidste bog i serien “Englens død” ligger ved siden af mig lige nu, og bare skriger efter at blive læst – og jeg kan slet ikke vente!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *