Vørs, Pernille: Englens død (Dominic 3)

Forfatter: Pernille Vørs | Titel: Englens død | Sider: 359 sider
Forlag: Mellemgaard | Udgivet: 01-06-16
Stjerner:  

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Mellemgaard


Så fik jeg også slutningen af “Dominic” serien med, og jeg kunne ikke have bedt om en bedre slutning. Jeg var meget spændt på, hvordan serien ville slutte, og jeg blev på ingen måde skuffet. Jeg blev enormt trist da bogen var færdig, for jeg havde slet ikke lyst til at skulle slippe Catharina og Ian.

Bogen er fyldt med så meget drama og spænding, og den var slet ikke til at slippe. Ians mystiske fortid bliver endelig afsløret, og jeg var ved at falde ned af sofaen. Det er så skrækkeligt det han har været ude for, og pludselig kunne jeg meget bedre forstå hvordan han er blevet som han er. Det fik mig til at se ham med helt nye øjne. Jeg har igennem serien ikke rigtig forstået hvad Catharina kunne se i ham, men det må jeg indrømme, at jeg kan nu. Den hårde facade faldt og indenunder kom skønheden frem.

Catharina er nok den mest fantastiske kvinde jeg nogensinde har læst om. Hun er så stærk, og hun inspirere mig så meget. Jeg ville ønske jeg kunne finde hendes styrke til livet. Hun er igennem så mange forfærdelige ting i “Englens død” men alligevel er hun i stand til at tilgive og elske. Hendes evne til at se bag Ians hårde facade er helt fantastisk. Jeg blev virkelig rørt, for hendes kærlighed til Ian er bare så stærk, og selvom Ian har lidt svært ved at indrømme det, så redder Catharina ham og hjælper ham med at finde lykken igen.

Noget andet dejligt i den her bog er, at man lærer advokaten Jannik bedre at kende. Jeg havde virkelig glædet mig til at høre mere om Jannik, og endelig fik han en rigtig stor rolle i historien. Han er fantastisk! Jeg ser ham som Catharinas helt egen skyts engel, og nøj jeg ville ikke have noget imod at have en mand som Jannik til at beskytte mig. Jeg sidder lige nu og ser på spin-off serien, som handler om Jannik, og jeg glæder mig så meget til at komme i gang.

Handlingen i bogen er helt i top. Jeg tror ærligt aldrig, at jeg har grædt i første kapitel af en bog før. Pernille Vørs formår at holde spændingen i gang hele bogen igennem, og jeg kunne slet ikke tænke på andet end den bog. Jeg var besat af, at vide hvad der ville ske.

Jeg har tidligere i mine anmeldelser af serien nævnt, at jeg elsker, at bøgerne er skrevet i “jeg” person. Det giver en fantastisk effekt, for man føler sig meget mere knyttet til Catharina. Jeg er helt vild med at kunne læse hendes tanker, for man finder ikke en mere spændende kvinde end hende. Jeg elsker den måde hun ser verden på, og specielt den måde hun ser Ian på.

Til sidst må jeg lige nævne den helt vilde udvikling i måden Pernille Vørs skriver på. Der er sket en kæmpe udvikling fra første til sidste bog, og det er så fedt at kunne mærke. Derudover vil jeg rose hende for al den passion der er lagt i serien. Bøgerne er bare så gennemført fra første til sidste side, og jeg kunne slet ikke have forestillet mig en bedre slutning end den hun giver os i “Englens død”. Som læser er man slet ikke i tvivl om at Pernille elsker Ian Catharinas verden, og den kærlighed formår hun har give os læsere.

Hvis du ligesom mig var helt vild med de to første bøger i serien, så vil jeg godt love dig, at du ikke bliver skuffet over den sidste. I den erotiske genre er Pernilles bøger ikke nogen man kan komme udenom. Det er fantastisk og spændende læsning. Jeg glæder mig så meget til at læse mere af hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *