Bonde, Christina: Nattens sanger trilogien

Forfatter: Christina Bonde | Titel: Nattens sanger – Besat, skæbne, følelse | Sider: 641 sider
Forlag: Mellemgaard | Udgivet:  17-03-17
Stjerner:  

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Mellemgaard


Så kom genudgivelsen af “Nattens sanger”, og smukkere bog skal man lede længe efter. Jeg var så spændt på at komme i gang, for jeg havde hørt så mange fantastiske ting om den. Bogen er en sammenskrivning af “Besat”, “Skæbne” og “Følelse”. Jeg har valgt at anmelde bøgerne samlet, da det gav mere mening for mig når de var skrevet sammen til én bog. Sammen med en anden bogblogger har jeg afholdt en read-along på bogen, og det har været helt fantastisk. Det var så dejligt at kunne dele bogen med en masse andre bog glade mennesker.

Jeg havde lidt svært ved starten af bogen, for det hele gik meget stærkt. Victoria forelsker sig meget hurtigt i Lucas, og det må jeg indrømme, at jeg havde det lidt stramt med. Det gik simpelthen lidt for hurtigt for mig. Jeg glemte det dog hurtigt, for kærligheden imellem er bare så smuk og der gik ikke ret lang tid før jeg var fuldstændig fanget i deres verden. Jeg var helt vild med detaljerne om Victorias skæbne. Det var så spændende og jeg kunne slet ikke få nok. Det var en detalje jeg aldrig havde set før, og derfor skilte den sig hurtigt ud fra alle de mange vampyr historier der findes. Det var dejligt med noget nyt, for jeg synes ellers, at vampyr historier hurtigt kan ligne hinanden.

Victoria er en skøn pige, og jeg elsker alt hvad hun står for. Hun er meget beskyttende og vil gøre alt for de mennesker hun elsker. I starten af serien er hun lidt forsigtig, og for mig at set lidt naiv, men nøj en udvikling hun går igennem. Hun udvikler sig til en stærk kvinde der tør kæmpe for det hun tror på. Hun vil gøre alt for, at det onde ikke vinder, og det er virkelig fedt. Hun er ofte i stor konflikt med sig selv, men det gjorde at jeg havde nemmere ved at leve mig ind i hvordan det var at befinde sig i hendes verden, og hvorfor hun træffer de valg hun gør.

Lucas var bare fantastisk. Jeg ville gerne have lært ham lidt bedre at kende, og specielt i den sidste bog synes jeg at han faldt lidt i baggrunden. Dog det jeg så af ham var virkelig godt, og specielt den måde han elsker Victoria er virkelig smukt. Jeg var helt vild med det historiske i bogen, og faktisk ville jeg gerne have hørt endnu mere om Lucas’ liv inden han mødte Victoria. De kapitler hvor man får fortalt hans historie slugte jeg simpelthen råt.

Bogen er skrevet i “jeg” person, og det er jeg ret vild med. Jeg synes det giver en helt anden dybde i historien, og man lærer personerne at kende på et mere dybt plan. I nattens sanger er det Victoria man følger, og som jeg skrev ovenover, så gjorde det at jeg havde meget nemmere ved at sætte mig i hendes sted. Sproget i bogen er super godt. Den er letlæselig og gode overskuelige kapitler. Nu har jeg læst flere bøger af Christina Bonde, og jeg må indrømme, at jeg er blevet ret vild med den måde hun skriver på – hun gør bogen og specielt personerne så levende i den måde hun fortæller på.

Jeg kan enormt godt lide den verden Christina Bonde har skabt. Især vampyr samfundet er bare helt i top. Derudover var jeg ret vild med den måde hun har beskrevet vampyrerne. Jeg har læst mange vampyr historier, hvor vampyrerne hader sig selv og deres verden, men i “Nattens sanger” elsker de deres tilværelse. Det er en ny og forfriskende måde at se vampyrerne på, og jeg havde derfor os meget nemmere ved at sætte mig ind i hvorfor man skulle vælge at blive vampyr.

Jeg bliver dog nødt til lige at nævne slutningen på serien. Der var simpelthen for mange løse ender. Bogen er fyldt med spænding lige til det sidste, men det var som om, at jeg manglede noget i slutningen. Jeg havde så mange spørgsmål som jeg ikke havde fået svar på, og det var jeg lidt ked af. Faktisk sad jeg og tænkte at jeg sagtens kunne have brugt en hel bog mere. Jeg sad dog også og tænkte om det bare var fordi, jeg ikke var klar til at slippe Lucas og Victoria endnu.

“Nattens sanger” er en skøn serie, og hvis man elsker vampyrer, kærlighed og det overnaturlige, så er det helt sikkert en serie jeg kan anbefale. Jeg vil godt love dig for, at du ikke fortryder, at du begav dig ind i Victorias og Lucas’ verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *