Cherry, Brittainy C.: Åndeløs (Elements 1)

Forfatter: Brittainy C. Cherry | Titel: Åndeløs | Sider: 280 sider
Forlag: Flamingo | Udgivet: 18-04-17
Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Flamingo


Jeg havde aldrig hørt om den her bog før forlaget Flamingo skrev til mig, men hold da op hvor er jeg blevet overrasket over den. Jeg læste den på få dage, for jeg var simpelthen ikke i stand til at ligge den fra mig. Det var den smukkeste kærlighedshistorie jeg længe har læst.

Jeg blev meget overrasket over, at samtidig med at det var en smuk kærlighedshistorie var det også en historie med smerte og sorg. Allerede fra første kapitel blev jeg fanget i den smertefulde historie. Da jeg startede med bogen troede jeg, at jeg skulle i gang med en klassisk romantisk historie, men den slog fuldstændig benene væk under mig, for jeg havde ikke regnet med, at jeg ville finde historien så smertefuld og smuk på samme tid.

Begge hovedpersoner har en tragisk historie med i bagagen, og det gør bare historien endnu hårdere at læse. Tristan virker udadtil som en idiot, men da man som læser godt kender hans historie, så kan man ikke andet end at holde af ham. Faktisk fik jeg det enormt dårligt på hans vegne, for jeg vidste jo godt, at der bag ved det sårede og hårde ydre lå en fantastisk mand. Jeg glædede mig bare så meget til, at det ville komme frem igen. Elizabeth virkede ikke nær så ødelagt som Tristan, men jo længere ind i bogen jeg kom kunne jeg mærke, at jeg tog fejl. Derfor var det os bare så smukt, at de hjælper hinanden med at hele deres sår. Jeg var så rørt, for jeg troede ikke, at det var muligt at komme sig over sorg som den Tristan og Elizabeth har været udsat for.

Budskabet i bogen rørte mig virkelig dybt. Den viser hvor ondt kærlighed kan gøre, men samtidig også at kærlighed kan overvinde alt, hvis man tør lukke den ind. Bogen giver læseren en tro på at lykken er derude, man skal bare tro på det.

Jeg troede, at jeg havde regnet historien ud ret hurtigt. Jeg troede ikke, at der ville ske mange uforudsigelige ting, men hold da helt op, hvor tog jeg fejl. Bogen tog en drejning, som jeg på ingen måde kunne have forudset. Den sidste halvdel af bogen læste jeg på én gang for historien og personerne havde fanget mig, og jeg sad som tryllebundet. Jeg læste endda til helt ud på natten, og når jeg gør det, så ved jeg, at det er en bog der virkelig har gjort indtryk på mig.

Bogen er skrevet i “jeg” person, og man skifter mellem at følge Elizabeth og Tristan. Jeg elsker når bøger er skrevet på den måde, for det giver læseren et helt særligt bånd til personerne. Specielt i den her bog synes jeg, at det var fantastisk, for jeg kunne føle deres smerte helt inde i hjertet. Derfor var kærligheden imellem dem også bare endnu smukkere. Brittainy C. Cherry skriver helt fantastisk. Selvom bogen er fyldt med sorg og smerte har hun formået at få en masse humor ind i bogen. Jeg elsker når bøger rammer en masse forskellige følelser hos mig, og det må jeg sige at den her bog opnår til fulde.

“Åndeløs” er en bog der fortjener at blive læst. Den var så smuk, og det er ikke sidste gang, at jeg læser den. “Åndeløs” er første bog i serien “Elements”, og jeg glæder mig utrolig meget til at læse den næste bog i serien “Brændt”. Hvis du leder efter en smuk kærlighedshistorie med et twist, så er det her lige en bog for dig. Tro mig – den vil slå benene væk under dig. Derfor er der heller ingen tvivl om, at bogen fortjener flotte fem stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *