McFarlane, Mhairi: Det er ikke mig, det er dig

Forfatter: Mhairi McFarlane | Titel: Det er ikke mig, det er dig | Sider: 414 sider
Forlag: HarperCollins Nordic | Udgivet: 01-08-16
Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget HarperCollins Nordic


Hvor er det bare en sød historie Mhairi McFarlane har skrevet. Det var ikke en bog som jeg sad limet til hele tiden, men jeg nød den rigtig meget, og nu hvor den er slut kan jeg sige, at jeg faktisk synes den var rigtig god. Den vækkede nogle følelser i mig som jeg ikke lige havde troet.

Delia er en fantastisk person. Jeg elskede hende lige fra første side, for hun er nem at relatere til. Hun er simpelthen så hjertevarm og jeg elskede hendes tilgang til verden. Hun virker i starten som en lidt usikker og naiv pige, men senere opdager man hendes stærke side – også repræsenteret som superhelten “Ræven”. Det er vildt godt fundet på, og jeg elskede den måde Delia fandt styrke og mod i sig selv, så hun turde tage styring i sit eget liv. Det er meget beundringsværdigt, og jeg tror at de fleste mennesker nogle gange glemmer deres indre superhelt, og skal finde deres indre styrke igen.

Der var i det hele taget rigtig mange skønne karaktere med i bogen. Jeg var vild med dem alle sammen, selv dem som jeg hadede var med til at gøre bogen virkelig underholdende. Jeg bliver nødt til at fremhæve Adam. Han var fantastisk og jeg var simpelthen ved at smelte over ham. I starten er man lidt usikker på ham, men han får en meget stor betydning for Delia og den udvikling hun går igennem.

Handlingen tabte mig lidt engang imellem. Der var nogle passager hvor jeg ikke rigtig følte, at der skete nok. Jeg holdt dog ved fordi jeg bare rigtig godt kunne lide Delia, og jeg var interesseret i at høre mere om hende. Det reddede bogen for mig, og jeg er rigtig glad for at jeg læste den færdigt, for bogen havde en dejlig slutning, og alt i alt var det en skøn historie. Der var desværre noget af det komiske der gik tabt for mig fordi jeg simpelthen ikke forstod de henvisninger der blev brugt. Det var lidt ærgerligt synes jeg, for jeg synes bogen er skrevet på en rigtig skøn og sjov måde.

Noget jeg virkelig elskede var de sidder med tegneserien om superhelten “Ræven”, som er tegnet og skrevet af Delia. Det var en fantastisk måde at beskrive historien på, og jeg så hele tiden frem til, at der ville komme en ny side af “Rævens” historie. Det gjorde os, at jeg følte mig meget tættere med Delia, for man forstod pludselig hvad hun følte og hvilke tanker der løb igennem hovedet på hende.

Selvom der var nogle ting, som desværre trak lidt ned for mig, så fortjener “Det er ikke mig, det er dig” stadig fire flotte stjerner. Historien er simpelthen så sød og personerne er fantastiske, og det er en bog der er værd at læse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *