Vørs, Pernille: Advokatens marionetdukke (Grænseløs 2)

Forfatter: Pernille Vørs  | Titel: Advokatens marionetdukke | Sider: 498 sider  
Forlag: Drømmefangeren | Udgivet: 18-03-17 
Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Drømmefangeren


Det er med blandede følelser, at jeg nu kan sige, at jeg er færdig med ”Grænseløs” serien. Det har været så dejligt at lære advokaten Jannik og Isidora bedre at kende, men det er også trist, at jeg skal slippe dem nu.

Jeg var meget spændt på hvad der ville ske med Isidora og Jannik, for den første bog ”Advokatens drømmefanger” endte meget dramatisk. Jeg håbede så inderligt, at kærligheden ville sejre og de til sidst ville finde hinanden. Derfor var det os bare enormt svært at ligge bogen fra mig, for jeg ville bare vide hvad der ville ske med dem.

Handlingen er helt i top. Bogen starter lidt trist, for Jannik har det virkelig dårligt, og jeg kunne mærke hans smerte helt ind i hjertet. Der er rigtig meget drama imellem dem, og det var lidt hårdt at komme igennem i starten, men alligevel kunne jeg bare ikke slippe bogen, for jeg drømte om at de ville finde hinanden. Dog så var det også en helt fantastisk start på bogen, for man fik set Jannik fra en mere følsom side. Det går op for ham, at han ønsker sig kærligheden og han vil gøre alt for at opnå det. Det er ikke en side man har set før, men jeg vidste at den lå derinde et sted, så jeg elskede at man endelig fik den at se.

Endnu engang har Pernille Vørs skrevet en bog, hvor jeg både græder, griner og råber. Jeg går igennem så mange følelser når jeg læser den her bog, men mest af alt så følte jeg kærlighed. Der er så meget begær mellem Jannik og Isidora og deres kærlighed når hele vejen ud til læseren. Jeg elskede det, for jeg fik hele tiden sommerfugle i maven. Jeg drømte mig helt ind i bogen, og jeg må også indrømme, at jeg ikke sov ret meget den nat, for jeg var fuldstændig væk i bogen.

Isidora gjorde mig sindssyg vred op til flere gange, men samtidig følte jeg bare så meget for hende. Hun har været igennem så mange forfærdelige ting, og jeg kan slet ikke forstå hvordan hun kan bevare sin fantastiske styrke. Jannik var lige så fantastisk som altid. Jeg forstår dog ikke altid helt hvorfor han finder sig i så meget fra Isidoras side, men jeg synes nu også, at det er helt utrolig smukt, at han vil kæmpe så meget for hende. Selvom jeg måske ikke lige selv er til det der sker i bogen, så elskede jeg magtkampene imellem dem. Det er virkelig sjovt og så romantisk, at man smelter indeni.

Noget andet jeg bare stor elsker er, at man ser meget mere til vores fantastiske Ian og Catharina fra ”Dominic” trilogien. Jeg elsker dem, og i den her bog ser man dem fra en helt ny side – nemlig en lille kernefamilie. De har fortjent en lykkelig slutning, så jeg blev simpelthen så glad for at se dem fyldt med så meget glæde og kærlighed. Jeg synes det giver noget helt særlig til bogen, at de to historier er flettet så fantastisk sammen.

Bogen slutter med en epilog der foregår seks måneder efter. Den må jeg indrømme, at jeg blev meget forvirret over, for jeg kunne ikke rigtig gennemskue hvad den handlede om. Jeg kunne gætte, men jeg fik aldrig rigtig svar på det. Det forvirrede mig lidt, men på den anden side, så håber jeg at det ligger op til en ny historie. Jeg er ikke helt klar til at slippe de bøger endnu.

”Advokatens marionetdukke” er en helt igennem fantastisk bog. Det er uden tvivl den bedste bog Pernille Vørs har skrevet indtil nu. Det har været en fantastisk rejse, og jeg elskede, at man også fik lov til at høre Janniks og Isidoras historie. Jeg glæder mig til at læse mere fra Pernille. Hun skriver enormt godt, og hendes ord rammer læseren helt ind i hjertet. Hvis du ikke har læst bøgerne endnu, så vil jeg gerne anbefale dem – du vil ikke fortryde det. Indenfor den romantiske/erotiske genre er det ikke nogen bøger man kan komme udenom.

”Advokatens marionetdukke” får selvfølgelig fem ud af fem stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *