Nielsen, Karen Inge: Ravneskrig

Forfatter: Karen Inge Nielsen | Titel: Ravneskrig | Sider: 377 sider
Forlag: Mellemgaard | Udgivet: 22-05-17
Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Mellemgaard


”Ravnskrig” er Karen Inge Nielsens debutroman, og jeg var så spændt på at læse den. Allerede fra første gang jeg hørte om historien fra forfatteren var jeg ret sikker på, at det ville være en bog for mig, og jeg fik ret. Jeg synes det var en rigtig god bog der tager nogle vigtige emner op, som fx det at opleve sorg og at finde kærligheden igen selvom alt virker håbløst. Bogen ligger i fantasy genren og er egentlig rettet mod et lidt yngre publikum, men jeg synes det er en historie der kan nydes af alle aldersgrupper.

Jeg blev simpelthen så glædeligt overrasket over hvor godt Karen Inge Nielsen skriver. Det er en dejlig letlæselig bog, for jeg synes hun skriver på en behagelig og forståelig måde. Hun er god til at få læseren til at leve sig ind i historien, og jeg havde nemt ved at føle karakterernes smerte og glæde igennem historien.

Igennem hele bogen følger man den unge pige Sia. I starten af bogen virker hun lidt naiv og meget ung, men igennem bogen går hun igennem en helt fantastisk udvikling. Hun bliver tvunget til at blive voksen, så hun kan overleve i den verden hun så grusomt er blevet kastet ud i. Hun begynder at tvivle på sig selv og de mennesker omkring, og hun bliver i tvivl om alle inderst inde rummer en mørk side, som bare venter på at komme ud. Heldigvis møder Sia en masse fantastiske mennesker på sin rejse. Hvis jeg skulle beskrive dem alle sammen ville den her anmeldelse bliver alt for lang, men de fortjener virkelig alle sammen at blive nævnt. Jeg synes det er nogle fantastiske karakterer der er med i den her bog, og de styrker og støtter Sia på hver deres fantastiske måde. Jeg må dog lige nævne Tore, som man møder til sidst i bogen. Han er fantastisk, og jeg håber man ser endnu mere til ham i den næste bog.

Handlingen er rigtig god. Der sker hele tiden nye ting, og jeg følte aldrig, at jeg kedede mig. Jeg var rigtig godt underholdt hele vejen igennem. Bogen ender meget lykkeligt, og det overraskede mig meget, for jeg ved der kommer en bog mere i serien. Jeg tænker dog stadig, at der bliver lagt op til nogle problematikker, som helt sikkert kommer frem i den næste bog.

Alt i alt var det virkelig en god bog. Jeg elsker fantasy genren, og Karen Inge Nielsen har virkelig formået at skrive en god, rørende og medrivende fantasy bog. Jeg glæder mig virkelig til at læse den næste bog i serien, for jeg havde lidt svært ved at slippe Sia og hendes lille nye familie. Hvis du ligesom mig elsker fantasy genren, så er ”Ravneskrig” helt sikkert en bog jeg vil anbefale.

Til sidst vil jeg gerne sige tak til forfatteren for, at jeg fik lov til at læse og anmelde hendes bog, og følge hende på denne fantastiske rejse. Jeg ser meget frem til fremtidige bøger.

One thought on “Nielsen, Karen Inge: Ravneskrig

  1. Kære Isabelle
    1000 tak for den utrolig smukke anmeldelse. Det betyder uendelig meget for mig, at du kunne lide historien, og følte dig draget af dens problematikker.
    Og du kan være helt sikker på, at efterfølgeren vil tage dig med ud i nye problemstillinger fra livet, når Sia endnu engang kastes ud i nye eventyr.
    Kærlig hilsen
    Karen Inge Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *