Cherry, Brittainy, C.: Brændt (Elements 2)

Forfatter: Brittainy C. Cherry | Titel: Brændt | Sider: 294 sider
Forlag: Flamingo | Udgivet: 24-05-17
Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Flamingo.


Wow, Brittainy C. Cherry har gjort det igen. Jeg kan slet ikke beskrive hvor stor fan jeg er blevet af hendes ”Elements” serie. Den første bog i serien ”Åndeløs” fik en fast plads i mit boghjerte, for det var den mest fantastiske bog jeg længe havde læst. Derfor var jeg som et lille barn da jeg åbnede posten med den næste bog i serien ”Brændt”. Jeg var så utrolig heldig, at jeg fik den som fysik bog fra forlaget, og jeg var nok den lykkeligste fan nogensinde. Derfor gik jeg også direkte ned og købte ”Åndeløs” til samlingen. Det er verdens smukkeste bøger, og de skulle begge to have en plads på min bogreol.

Brittainy C. Cherry beskriver på den smukkeste måde hvad virkelig kærlighed er. Hun giver læseren en tro på, at kærlighed kan overvinde alt, man skal bare tro på den og lukke den ind. Jeg synes det er det smukkeste budskab der findes, og Brittainy fortæller det på den smukkeste og mest rørende måde.

Bogen er virkelig godt skrevet. Hun er simpelthen så dygtig til at få læseren med og som læser sidder man med følelserne helt ude på tøjet. Jeg følte alt da jeg læste den her bog – Vrede, glæde, sorg og kærlighed. Bogen er skrevet i jeg’ person og man skifter mellem at følge Alyssa og Louie. Det er nok min favorit måde at sætte en bog op på, for jeg synes man kommer til at kende personerne meget bedre, og det er specielt vigtigt i en bog som den her. Så det skal forfatteren virkelig have stor ros for.

Jeg tror ikke, at man kan andet end at falde for Alyssas bløde og søde personlighed. Hun er fantastisk og jeg ville ønske, at jeg kunne se på verden med så meget glæde og kærlighed som hun kan. Hun tror altid på det bedste i verden og i de mennesker der er omkring hende. Det er så beundringsværdigt, at hun kan finde så meget plads i sit hjerte til en fyr som Louie, som gang på gang sårer hende. Louies historie rørte mig helt ind i hjertet. Han har oplevet så meget smerte og svigt i sit liv, men alligevel er han den mest fantastiske fyr man kan finde. Han ser sig selv som ødelagt og svag, men i virkeligheden er han den stærkeste person i bogen. Selvom han er bange for fortiden, så tør han lukke kærligheden ind og vise hvem han virkelig er. Det smukkeste ved ham er nok, at når han først har lukket kærligheden ind, så vil han gøre alt for den kærlighed. Jeg elsker de to personer, og det er virkelig det helt særlige som Brittainy kan med sine bøger. Jeg følte mig knyttet til dem, og derfor kunne jeg mærke deres smerte og glæde helt ind i hjertet.

Bogen er meget trist og hård at læse, for det er slet ikke til at fatte hvordan nogle personer kan overleve sådan en barndom. Personerne har været udsat for så meget smerte, og det gør bare virkelig ondt at læse, specielt når man ret hurtigt føler sig knyttet til dem. Jeg var så knust, men jeg tror også, at det er det der gør bogen så fantastisk, for den giver læseren en tro på at kærlighed og tid kan hele alle sår.

Jeg elsker Brittainys bøger, og ”Brændt” var bedre end jeg nogensinde kunne have håbet på. Den havde bare alt hvad en kærlighedshistorie skal have. Jeg har givet bogen fem ud af fem stjerner, men den fortjener bare så meget mere end det, for det er den mest fantastiske bog, og den har fået en stor plads i mit boghjerte. ”Åndeløs” kårede jeg som månedens bog april 2017 her på bloggen, og jeg må sige, at ”Brændt” lige nu ligger til at kunne blive månedens bog maj 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *