Floyd, Ella-Maluca: Blind date (Tør du 1)

Forfatter: Ella-Maluca Floyd | Titel: Blind date | Sider: E-bog
Forlag: Drømmefangeren | Udgivet: 01-06-17
Stjerner: 

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Drømmefangeren


”Blind date” er en kortroman som jeg var så heldig at få tilsendt fra forlaget Drømmefangeren. Jeg har før været helt vild med deres udgivelser, så da jeg læste om ”Blind date” var det bare en bog jeg var nødt til at læse. Jeg var lidt spændt på den da jeg ikke før har læst kortromaner, men jeg blev godt nok overrasket over hvor god den er.

Sproget i bogen et letlæseligt og spændingen bliver holdt hele vejen igennem. Det var simpelthen som om, at bogen læste sig selv. Da jeg først var gået i gang var jeg ikke i stand til at stoppe, for jeg måtte hele tiden vide hvad der ville ske. Floyd formår at holde spændingen hele vejen igennem, og jeg er sindssygt imponeret over hvor meget det er lykkes at få ind i en så kort bog. Den her bog indeholder lige så meget historie, som andre bøger har på dobbelt så meget plads. Jeg sad aldrig med følelsen af, at jeg manglede noget. Det er virkelig flot og det skal Floyd have kæmpe ros for.

Jeg stor elsker personerne i bogen. De bedste er selvfølgelig hovedpersonerne Kendra og Logan, som bare slog benene væk under mig. Jeg elsker deres kærlighed til hinanden, for den er så ren og ægte. Det er sådan rigtig kærlighed ser ud, og jeg var ved at smelte under de erotiske scener. Den måde de ser og beskriver hinanden på er så smuk, at man som læser sidder og får kuldegysninger. Jeg var nogle gange lige nødt til at stoppe op, for jeg fik de største sommerfugle i maven. Jeg var helt solgt. Jeg vil lige fremhæve Kendra, for hun var den mest fantastiske person. Jeg forstår slet ikke hvor hun har den styrke og livsglæde fra. Jeg var så imponeret og jeg synes det var virkelig beundringsværdigt, at selvom livet havde været imod hende var hun i stand til at elske sig selv og livet. Hun så verden på den smukkeste måde, og jeg elskede at få fortalt historien fra hendes side.

Noget jeg var sindssygt imponeret over var, at Floyd formåede at overraske mig op til flere gange. Der er specielt nogle detaljer omkring Kendra og Logans personlige liv, som virkelig slog benene væk under mig. Det er så frygteligt, men Floyd formår at vende det til noget smukt, og det gør kærligheden mellem Kendra og Logan til den smukkeste kærlighed jeg længe har set. Det var en fantastisk detalje, og det gør bogen til noget helt særligt.

Lige som jeg troede, at jeg havde regnet bogen ud, så begyndte der at ske nogle mystiske ting, og jeg var ved at falde ned af stolen af overraskelse da jeg nåede slutningen. Det er et sindssygt plot, og jeg havde på ingen måde set det komme. Det var så fedt, og jeg læste det to gange, for jeg skulle lige være helt sikker på, at jeg havde læst rigtigt. Jeg havde slet ikke regnet med, at bogen ville udvikle sig på den måde. Jeg ved egentlig ikke rigtig hvad jeg havde forventet, men den var meget mere end jeg nogensinde kunne have drømt om at den var. Hvis jeg skal være helt ærlig, så troede jeg ikke, at der ville kunne ske ret meget når det er en kortroman, men jeg vil fra nu af se helt anderledes på kortromaner. ”Blind date” indeholdt alt hvad jeg elsker ved bøger.

Floyd har skrevet en fantastisk bog som tager læseren igennem et virvar af følelser. ”Blind date” er så romantisk men samtidig er den sindssygt nervepirrende. Jeg var solgt fra første side, og jeg kunne blive ved med at rose den her bog i en evighed. Hvis du elsker ægte og ren kærlighed men samtidig er helt vild med et plot der slår benene væk under dig, så er ”Blind date” et must read – bogen har det hele og lidt til. Jeg kan nu kalde mig en kæmpe fan af Ella- Maluca Floyd, og jeg kan slet ikke vente med at læse flere af hendes fantastiske bøger. Jeg ved heldigvis, at der kommer flere bøger i ”Tør du?” serien, og jeg glæder mig som et lille barn juleaften.

Der var slet ingen tvivl om at ”Blind date” fortjener de største fem ud af fem stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *