Hoover, Colleen: Måske en dag

Forfatter: Colleen Hoover | Titel: Måske en dag | Sider: 471 sider
Forlag: Lovebooks | Udgivet: 23-09-16
Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Lovebooks.


Overalt hører man om hvor fantastiske Colleen Hoovers bøger er, og jeg må give dem helt ret. Det er nok en af de mest fantastiske bøger jeg nogensinde har læst. Jeg kan hermed kalde mig kæmpe Colleen Hoover fan, og jeg vil læse alt hvad hun kommer ud med.

Det er en kærlighedshistorie, og da jeg startede troede jeg, at den ville ligne de kærlighistorier jeg før hen har læst. Der tog jeg dog fejl, for den her historie indeholdt bare så meget mere end de kærlighedshistorier jeg førhen har læst. Den fører læseren igennem så mange forskellige følelser, og det er fantastisk at læse. Det er længe siden, at jeg har grinet så meget, men samtidig være ved at græde fordi det hele bare virkede så tragisk. Jeg plejede ellers at sige, at bøger ikke kunne knuse mit hjerte, men den tager jeg i mig igen. Der var på et tidspunkt hvor jeg sad og var direkte knust, og jeg kunne ikke slippe bogen, for jeg havde behov for at vide hvordan den ville ende.

Noget der virkelig trak op for mig var, at jeg forelskede mig i begge hovedpersoner. Sydney og Ridge har et helt utroligt bånd og deres tiltrækning er simpelthen til at smelte over. Jeg var fanget lige fra første side, for deres historie er bare så rørende og fantastisk. De er begge de skønneste personer, men jeg tror, at det er deres forhold man virkelig falder for. Jeg elskede scenerne hvor de sad og skrev musik sammen, for de var fyldt med så mange følelser. Som læser sad jeg og fik de største sommerfugle i maven. Man forelsker sig i dem som et par, og man kan ikke undgå at sidde og heppe på, at de finder sammen. Desværre så ved man godt, at det er forkert, og at man ikke burde have de følelser omkring dem. Jeg var bare ikke i stand til at se andet end de fantastiske følelser imellem dem, og derfor knuste bogen simpelthen os bare mit hjerte.

Jeg synes det var fantastisk, at jeg var i stand til at knytte mig så meget til Sydney og Ridge. Jeg følte så meget for dem, og for at de skulle være sammen, og det gjorde bogen til noget helt særligt. Jeg kan virkelig godt sætte mig ind i hvorfor folk har rost Colleen Hoovers bøger til skyerne. Jeg kunne også blive ved med at rose den her bog i en evighed.

Igennem bogen skifter man mellem at følge Sydney og Ridge. Det er min absolut yndlings måde at læse bøger på, for jeg synes man får et meget dybere bånd til personerne i bogen. Det giver noget dybde til bogen, som jeg ikke mener, at man ellers ville have fået. Sydney og Ridge kommunikerer rigtig meget over chat og sms beskeder, og jeg var bange for, at det ville skabe noget distance imellem dem, men jeg må indrømme, at det fungerede enormt godt. Jeg var meget imponeret over det, for nogle gange kan det virkelig dræbe en bog hvis der er for mange sms samtaler.

Derudover vil jeg lige nævne noget, som fuldstændig slog benene væk under mig. I introen til bogen skriver Colleen, at hun har samarbejdet med musiker Griffin Peterson for at skabe den musik som Sydney og Ridge skriver sammen. Hun anbefaler derfor, at man hører sangene i den rækkefølge som de kommer i bogen. Jeg var først lidt skeptisk, men hold da helt op hvor gav det en fantastisk effekt. Det gav så meget til historien, og båndet mellem Sydney og Ridge blev bare meget stærkere når man kunne høre den fantastiske musik de skaber sammen – musik der udspringer af de følelser de har for hinanden.

Hvis du elsker en fantastisk kærlighedshistorie, så kan jeg virkelig anbefale ”Måske en dag”. Det er en fantastisk bog, som jeg allerede har lyst til at læse igen. Musikken som er skrevet til bogen kan findes på både Spotify og Youtube. Selvom du måske ikke plejer at høre musik når du læser, så vil jeg virkelig anbefale dig at finde musikken til den her bog. Det giver noget helt særlig til historien.

”Måske en dag” får flotte 5 ud af 5 stjerner, selvom den fortjener så meget mere.

2 thoughts on “Hoover, Colleen: Måske en dag

  1. Kære Isabella
    Måske en dag er også min yndlings ❤️
    Jeg tolker, det er dit første bekendtskab med Colleen Hoover? Glæd dig til de mange mange andre.

    1. Hej Britt 🙂
      Jah “Måske en dag” er den første bog jeg har læst af Colleen Hoover, men jeg glæder mig allerede til at læse flere af hende. Jeg har “Forbandede kærlighed” og “Det ender med os” liggende fra forlaget, og jeg ser virkelig frem til at læse dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *