Watt, Erin: Papirprinsessen (The Royals 1)

Forfatter: Erin Watt | Titel: Papirprinsessen | Sider: 375 sider
Forlag: Flamingo | Udgivet: 20-06-17
Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Flamingo


Erin Watt er et synonym for Elle Kennedy og Jen Frederick. Siden jeg har læst ”Off-Campus” serien har Elle Kennedy været en af mine absolut yndlings forfattere, så jeg var som et lille barn juleaften da jeg hørte om ”Papirprinsessen” første gang. Bagside teksten fangede mig lige med det samme, for den lød simpelthen så sjov. Da jeg fik den ind af døren gik jeg i gang med det samme, og jeg var ikke i stand til at ligge den fra mig. Det er den sjoveste og frækkeste bog jeg længe har læst. Det ord der beskriver den her bog bedst er: FANTASTISK.

”Papirprinsessen” er skrevet virkelig godt. Det er en dejlig og letlæselig bog. Jeg sad aldrig og blev træt i hovedet af at læse i den (også selvom jeg læste i den seks timer i træk). Jeg elsker, at den er skrevet i jeg’ person for det giver så meget mere dybde til historien og de personer man følger.

Hovedpersonen Ella er bare for skøn. Ret hurtigt fik jeg et billede af en sindssygt stærk pige der tør kæmpe for det hun vil have. Jeg var ret vild med, at hun lever en meget hård tilværelse, og lige pludselig ændrer hendes liv sig for evigt. Selvom hendes liv ændrer sig så markant, så bliver hun ved med at være tro mod den hun er, og det beundrede jeg hende virkelig for. Reed havde jeg det lidt stramt med i starten. Han virkede som en selvglad opblæst nar hvis jeg skal være helt ærlig. Der gik dog ikke ret lang tid, og så faldt jeg alligevel lidt for ham. Han havde så meget mere under det kolde ydre, og det viste sig, at han var en fantastisk person. Jeg heppede for Ella og Reed hele vejen igennem, for jeg tænkte, at de kunne være så gode for hinanden. De havde begge været udsat for nogle tragiske og hårde ting, og det var bare så tydeligt, at de begge havde brug for at blive elsket igen. Derudover var deres tiltrækning til hinanden bare til at smelte over.

I Royal familien er der fem brødre og jeg vil ikke nævne dem alle sammen, for det er ikke dem alle man sådan lærer rigtigt at kende. Udover Reed vil jeg dog lige nævne Easton, for han er simpelthen den fedeste person. Jeg var ved at dø af grin i alle de scener han ved med i. Skøn person og jeg håber så meget, at han kommer mere på banen i den næste bog, for ham kunne jeg godt tænke mig at lære meget bedre at kende.

Handlingen i bogen er bare helt i top. Den starter lige på og hårdt. Der var kun en meget kort intro hvor man lige fik præsenteret Ella, og så gik historien ellers rigtigt i gang. Ellas værge Callum Royal kom ret hurtigt ind i historien, og før man vidste af det, så var Ellas liv forandret for altid. Jeg synes det var rigtig dejligt, for jeg var simpelthen så spændt på når hun skulle møde de berygtede Royal sønner. Selvom det egentlig er en meget trist og tragisk historie, så er den hylende morsom. Derudover var den simpelthen så romantisk. Jeg var ved at smelte og jeg sad med de største sommerfugle i maven. Det er bare virkelig en dejlig bog. Det var egentlig ikke en bog med de store overraskelser, men slutningen slog fuldstændig benene væk under mig. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde set slutningen komme, og ærligt så knuste den mit hjerte.

”Papirprinsessen” er en fantastisk bog, som er et must-read til alle der elsker en sjov og romantisk historie. Specielt til alle jer der ligesom mig elsker ”Off-campus” serien kan jeg sige, at den her bare skal I læse. Den næste bog i serien ”Askeprinsen” er vist sat til udkomme senere i år 2017, og jeg kan slet ikke sidde stille af spænding. Med den slutning som ”Papirprinsessen” havde, så må jeg indrømme, at det er svært at vente. Jeg har længe sagt at Elle Kennedy er en af mine yndlingsforfattere, og det bliver hun så sandelig ved med at være. Hun kommer simpelthen ud med den ene fantastiske bog efter den anden.

”Papirprinsessen” får 5 ud af 5 fantastiske og flotte stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *