Hoover, Colleen: Det ender med os

Forfatter: Colleen Hoover | Titel: Det ender med os | Sider: 413 sider
Forlag: Lovebooks | Udgivet: 30-05-2017
Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Lovebooks


Allerede efter kun at have læst én bog af Colleen Hoover var jeg kæmpe fan af hendes bøger. Derfor så jeg virkelig os frem til at læse ”Det ender med os”. Jeg havde hørt virkelig meget om den, og alt ved den skreg bare til mig. Jeg troede egentlig, at jeg vidste hvad den sådan nogenlunde handlede om, men Colleen Hoover bliver ved med at overraske mig. Bogen var så meget mere end jeg nogensinde havde troet. Jeg tror aldrig, at jeg i mit liv har læst en bog med så mange følelser skrevet ned i siderne. Jeg sad med tårer i øjnene fra start til slut.

Colleen Hoover er en fantastisk forfatter. Hun skriver historier der bliver så levende for læseren, så man føler alt for de her personer hun skriver om. Det gør det både til en fantastisk bog, men også en meget overvældende bog at læse. Det er en bog med utrolig mange følelser, og det rammer læseren meget dybt. Jeg synes dog aldrig, at det blev for meget. Jeg var bange for, at jeg ville finde den for overvældende, men Colleen Hoover formåede at fange mig fra første til sidste side. Selv her efter bogen er færdig kan jeg tænke på den og få tårer i øjnene.

Bogen er skrevet i jeg’ person, og følges hele vejen igennem bogen af Lily. Noget jeg var ret vild med er, at en del af bogen bliver fortalt gennem Lilys dagbøger. Her får man fortalt historien om hende og Atlas. Jeg synes det var virkelig smukt, og det var som om at siderne læste sig selv. Det var en sjov og anderledes måde at høre historien på. Det gav også hele baggrundshistorien for hvorfor Lily og Atlas er som de er, og hvor dybt deres forhold egentlig er.

Personerne i bogen er simpelthen så gennemførte. Det er virkelig noget som Colleen Hoover mestre til fulde. Hun skaber nogle personer som man knytter sig til. Det er en virkelig dyster og tragisk historie, og derfor gør det bare endnu mere ondt når man har knyttet sig så meget til personerne. Lily er virkelig en skøn person, og jeg kunne virkelig relatere til hende. Jeg synes det var så smukt hvor meget kærlighed hun kunne rumme til trods for alt det hun var udsat for. Hele bogen rummer bare så meget kærlighed – desværre kan kærlighed også gøre virkelig ondt, og det viser bogen på den hårdeste måde. Jeg heppede på alle personerne i bogen, men jeg vidste også godt, at det var ikke muligt, at de alle kunne ende lykkelige. Jeg elsker bøger der får en masse følelser frem i mig. Det kan også være rigtig hårdt at læse, men det vil altid være nogle af mine yndlingsbøger.

Hele bogen er bare så gennemført. Jeg kan ikke sætte en eneste finger på den. Den er fantastisk skrevet, personerne er skønne og handlingen er helt i top – alt i alt en fantastisk bog! Derfor var det egentlig også rigtig svært at skrive den her anmeldelse, for jeg kunne blive ved i en uendelighed. Det sidste jeg lige vil fremhæve er slutningen på bogen. Wow altså! Jeg græd så meget, at jeg var nødt til at ligge den fra mig, for jeg kunne ikke læse hvad der stod på siderne. Jeg havde aldrig troet at ulykke og sorg kunne være så smukt på samme tid. Slutningen slog fuldstændig benene væk under mig.

Jeg har egentlig kun én ting at sige: LÆS DEN! Det er en af de bedste bøger jeg nogensinde har læst. Sørg dog for, at du sidder med en pakke kleenex – du får brug for dem! Indenfor kærligheds genren er ”Det ender med os” et must-read. Det er simpelthen en bog man skal gøre sig selv den tjeneste at læse.

”Det ender med os” får 5 ud af 5 fantastiske og flotte stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *