McFarlane, Mhairi: I det øjeblik var jeg din

Forfatter: Mhairi McFarlane | Titel: I det øjeblik var jeg din | Sider: 398 sider
Forlag: HarperCollins Nordic | Udgivet: 01-05-17
Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget HarperCollins Nordic


Som altid synes jeg, at Mhairi McFarlane skriver nogle rigtig søde bøger. ”I det øjeblik var jeg din” er den anden bog jeg læser af hende, og jeg synes det var en rigtig god bog. Sød historie med nogle skønne personer. Det er en bog med masser humor, romantik og drama – alt i alt en dejlig bog der får en i rigtig godt humør.

Bogen er skrevet på en dejlig og letlæselig måde. Den foregår både i nutiden og i fortiden da man også hører Rachel og Bens historie dengang de gik i skole sammen. Jeg synes det fungerede enormt godt, for det gav et meget bedre billede af den fortid som Rachel og Ben deler. Der er mange spørgsmål omkring deres forhold, som bliver besvaret i de kapitler der går tilbage til fortiden. Derfor var jeg også ret vild med de kapitler.

Jeg synes Mhairi McFarlane er enormt god til at skabe nogle skønne personer som man virkelig kan relatere til. Hovedpersonen Rachel faldt jeg for lige med det samme. Hun var en stærk pige med masser af gåpåmod, og jeg var helt vild med det. Jeg kunne ikke andet end at håbe, at hende og Ben til sidst på en eller måde ville finde sammen. Jeg må indrømme, at jeg var helt vild med de to sammen, og det er også derfor jeg elskede de kapitler hvor man hører deres historie.

Med hensyn til handlingen var der ikke de store overraskelser. Det er en sød historie, men det var ikke en bog der fik mig til at falde bagover af overraskelse. Jeg nød dog stadig at læse den, for personerne fik alligevel fanget mig, og jeg var interesseret i at finde ud af, hvad den ville ende med. Så selve handlingen i bogen var da meget sød, men det var for de skønne personer, at jeg læste og nød bogen.

Jeg synes det er nogle søde bøger Mhairi McFarlane skriver. Jeg synes de minder lidt meget om hinanden handlingsmæssigt, men det er nogle søde historier. Jeg kunne godt tænke mig lidt mere spænding, for de giver mig ikke det store sus i maven. Jeg har dog stadig givet ”I det øjeblik var jeg din” fire stjerner, for det var en rigtig fin bog. Hvis man leder efter en rolig og sød kærlighedshistorie med en masse humor, så kan jeg godt anbefale den. Det er en meget afslappende bog at læse.

”I det øjeblik var jeg din” får 4 ud af 5 stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *