Berger, Katja: De 7 synder

Forfatter: Katja L. Berger | Titel: De 7 synder | Sider: 311 sider
Forlag: Dreamlitt | Udgivet: 22-09-16

Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Dreamlitt


Jeg var så heldig at få den her fantastiske bog hjem fra forlaget. Jeg var så glad, for bagsideteksten fangede mig allerede første gang jeg læste den. Jeg elsker fantasy, og ”De 7 synder” lød som en rigtig fed og nytænkende fantasy bog. Derfor var jeg også bare så spændt på den da jeg startede på bogen, og den overraskede mig virkelig positivt. Jeg synes det var en rigtig god bog.     

Det er en dejlig nem bog at læse, da den er skrevet i et rart og letlæseligt sprog. Derudover sker der hurtigt noget, så man ikke skal vente for længe før historien kommer rigtigt i gang. Derfor fangede dem mig også rigtig hurtigt. Noget andet som jeg lige vil rose forfatter Katja L. Berger for er, at hun er enormt god til at beskrive verdenen på en meget forståelig måde. Jeg var aldrig i tvivl om hvad der foregik selvom størstedelen af handlingen foregår i en anden verden end vores egen.  

Jeg havde lidt svært ved at lære personerne i bogen rigtig at kende, da handlingen gik så stærk. Jeg synes dog, at jeg igennem bogen fandt ud af hvordan hovedpersonen Kane er. Han er ret sjov, og jeg synes det er fedt, at han ønsker at hjælpe dem selvom han slet ikke bor i deres verden. Jeg kunne godt lide, at han ret hurtigt føler sig som en del af den nye verden, og føler en så stærk tilknytning til verdenen og de mennesker der bor i den. Derudover var jeg også ret vild med den romantiske vending historien tager på et tidspunkt. Det er ret sødt.     

Handlingen i bogen er super god. Jeg kunne virkelig godt lide den verden som Kane kommer til efter at Aisha har hentet ham. Detaljerne om den nye verden var ret fede, og jeg kunne godt lide hele historien bag verdenen og hvordan den blev skabt. Der skete ikke så mange uventede ting, men jeg synes stadig, at historien fangede mig. Jeg kunne desværre godt regne slutningen ud, men hele verdenen og historien er alligevel så spændende, at jeg ikke kan stoppe. Det allerfedeste ved den her bog var dog helt sikker detaljerne og historien om de 7 synder. Det er virkelig fedt fundet på, og det gør bogen til noget helt særligt. Jeg kunne bare godt have brugt endnu mere af det. Jeg kunne også godt lide selve krigen, men det var hele historien om de 7 synder der gjorde bogen fantastisk for mig. Det var simpelthen så fedt at læse om.

Selvom jeg havde regnet slutningen ud synes jeg stadig den var helt vild god, og jeg havde meget svært ved at ligge bogen fra mig. Den var virkelig sørgelig, men samtidig enormt smuk. Synes det var en rigtig god og rar måde at slutte historien på.  

Super fed fantasy historie. Det er helt klart en bog jeg kan anbefale til alle der kan lide fantasy genren. Det er ikke en serie, men en bog der står alene. Det var jeg først lidt bekymret over, men jeg synes sagtens den her bog kan stå alene. Selvom det er en kort bog formår Katja L. Berger at få rigtig meget indhold og historie ind i bogen. Derfor følte jeg heller aldrig, at jeg manglede noget. Dejlig bog som jeg virkelig nød til læse.

”De 7 synder” får 4 ud af 5 stjerner.   

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *