Hoover, Colleen: Forbandede kærlighed

Forfatter: Colleen Hoover | Titel: Forbandede kærlighed | Sider: 372 sider
Forlag: Lovebooks | Udgivet: 06-05-16

Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Lovebooks


”Forbandede kærlighed” var den sidste af Colleens bøger jeg har liggende lige nu til læsning, og jeg må indrømme, at jeg er så ked af det. Hun skriver simpelthen de smukkeste, rørende og hjerteskærende bøger. Hun bliver ved med at røre og overraske mig. ”Forbandede kærlighed” var en fantastisk bog, og endnu engang sidder jeg med følelserne ude på tøjet og med tåre i øjnene.   

Colleen Hoover har et særligt talent for at skrive bøger. Hende bøger bliver så levende, og hun ligger så mange følelser ned i bøgerne, at man som læser lever sig helt ind i hendes historier. Jeg har aldrig før læst bøger der rørte mig så meget som hendes bøger gør. ”Forbandede kærlighed” er skrevet i jeg’ person, men man skifter mellem at høre historien fra nutiden og fortiden. I nutiden følger man Tate og høre om hvordan hun møder Miles. I kapitlerne om fortiden hører man om Miles’ hjerteskærende forhold til Rachel. Jeg synes det er den mest fantastiske måde bogen er skrevet på, for det er så utroligt at lære Miles at kende på den måde. Det giver en helt anden dybde til bogen, og man knytter sig meget mere til personerne.

Endnu engang har Colleen Hoover skabt nogle personer jeg virkelig er faldet for. Rigtig hurtigt lære man dem at kende, og når der er så mange følelser imellem personerne, så føler man sig som læser også rigtig hurtigt knyttet til dem. Derfor var det selvfølgelig også en lidt hård bog at læse, for Tates og Miles’ forhold er så kaotisk i starten. For at være helt ærlig så knuste Miles mit hjerte – men han samlede det heldigvis også igen. Jeg sad hele vejen igennem og heppede på, at deres kærlighed ville vinde til sidst. Tate er den skønneste person, og hun var virkelig nem at relatere til. Synes hun er en sjov pige med masser af gåpåmod. Miles derimod kunne godt have trængt til nogle bank. Jeg var så gal på ham i starten, men under de kapitler hvor man høre hans og Rachels historie vandt han alligevel mit hjerte.  

Jeg kunne ikke have bedt om en bedre handling. Jeg synes det var en fantastisk bog, og jeg var ikke i stand til at stoppe, da jeg først var gået i gang med den. Der sker hele tiden noget nyt, og det forhold som Tate og Miles får er så intenst og romantisk. Derudover var jeg bare så nysgerrig efter at finde ud af, hvad der egentlig var grunden til, at Miles var så bange for at lukke kærligheden ind. Slutningen i bogen var simpelthen det smukkeste jeg længe har læst. Endelig faldt alle brikkerne på plads, og jeg kunne ikke have bedt om en bedre slutning. Det var fantastisk.   

Wow, wow, wow og atter WOW. Jeg kan simpelthen ikke sige det her nok gange: LÆS DEN! ”Forbandede kærlighed” har alt det en kærlighedshistorie skal indeholde – både de smukke, men også de hårde sider af kærlighed, og Colleen Hoover skriver det på den smukkeste måde.

”Forbandede kærlighed” får flotte 5 ud af 5 stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *