G., Linda: Forrådt

Forfatter: Linda G. | Titel: Forrådt | Sider:  E-bog
Forlag: Leatherbound | Udgivet: 17-11-16

Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Leatherbound


Jeg hørte første gang om Lindas bøger fra en god veninde, og jeg var derefter meget interesseret i at læse hendes bøger, for de lød bare så gode. Heldigvis var jeg så heldig, at forlaget sendte mig ”Forrrådt”, og jeg gik i gang med det samme, for jeg kunne slet ikke vente. Jeg var så spændt, og jeg må sige at den virkelig ikke skuffede. Den var sjov, romantisk og nervepirrende fra første til sidste side.

Linda skriver enormt godt. Sproget i bogen er meget nemt at læse, så bogen læser nærmest bare sig selv. Der skal ikke tænkes for meget over tingene, så det er en meget behagelig og nem bog at læse. Der er heller ikke særlig mange personer at holde styr på, og handlingen var heller ikke særlig kompliceret, så det var en meget behagelig bog at læse – meget afslappende og hyggelig bog. Jeg synes Linda er super god til at få en masse følelser ned i bogen, så jeg som læser sad og blev helt rørt da jeg læste den.

Der sker rigtig meget hele tiden. Nogle gange var der lidt for meget drama, men jeg synes stadig, at handlingen var virkelig god. Noget jeg var ret vild med var, at det var virkelig nemt at relatere til de to hovedpersoner Emilie og Jacob. Tit når man læser romantiske bøger er det meget rige og vanvittigt flotte personer, og det kan godt virke lidt urealistisk nogle gange. Derfor var det faktisk enormt forfriskende at læse om to helt ”almindelige” personer der forelsker sig i hinanden. Det gjorde den meget mere realistisk for mig at læse, og jeg tror, at det var det der gjorde bogen så god for mig. Det eneste negative jeg har omkring bogen er, at der virkelig var meget drama. Der er rigtig mange break-ups og nogle gange kunne jeg godt mærke, at jeg fik nok af det, specielt fordi jeg syntes det var grundet nogle meget små ting. Det hele falder dog på plads til sidst, og slutningen af bogen var virkelig smuk og romantisk.

Jeg synes der er rigtig mange skønne personer med i bogen. Der er både nogen man elsker og nogen man hader, så det er lige som det skal være. Emilie prøver at komme sig over sit meget hårde brud med ekskæresten, og hun har meget svært ved at stole på mænd igen. Jeg synes det var rigtig rart at læse om Emilies følelser om svigtet, for jeg tror desværre, at de fleste piger har oplevet sådan et svigt på et eller andet tidspunkt. Jeg synes dog hun reagerer meget voldsomt på meget små ting nogle gang, og det skaber en masse drama, som jeg blev lidt træt af. Specielt fordi Jacob bare er så fantastisk. Jacob er den skønneste person, og han er en fyr som jeg nemt kunne falde for. For mig at se var han simpelthen den perfekte fyr – og sikke dog en tålmodighed. Jeg ville elske at møde en fyr som Jacob. Når han først elsker en pige, så er der intet der kan ødelægge det. Derfor var Jacob selvfølgelig også min yndlingsperson, for han skabte bare så mange smukke følelser i bogen.

Hvis du kan lide at læse en rigtig god romantisk/erotisk roman så er ”Forrådt” virkelig en bog jeg kan anbefale. Jeg nød meget at læse den. Jeg glæder mig allerede til at læse mere af Linda G.

”Forrådt” får fire ud af fem stjerner.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *