Daniels, J: Where I Belong (Alabama Summer 1)

Forfatter: J. Daniels | Titel: Where I belong | Sider: 226 sider
Forlag: Everafter Romance | Udgivet: 27-06-2014

Stjerner:


Wow, wow, wow og atter WOW. Jeg er blevet rigtig glad for den romantiske/erotiske genre. Det startede med ”Off-campus” af Elle Kennedy, og da jeg så fik anbefalet ”Alabama Summer” serien kunne jeg slet ikke lade være. De lød bare så gode, og jeg kan sige at jeg på ingen måde blev skuffet. Jeg læste de to første bøger på min ferie, og det var fantastisk læsning. ”Where I belong” er første selvstændige bind i serien.

Jeg var meget nervøs over, at de var på engelsk. De er ikke oversat, og jeg plejer ellers at holde mig fra bøger der ikke er oversat til dansk. Jeg er altid bange for om jeg vil kunne forstå dem korrekt. Jeg havde bare ikke tålmodighed til at vente på oversættelsen, så jeg gav dem en chance på engelsk. Selvom det var længe siden at jeg sidst havde læst engelsk, så det gik overraskende nemt. Den er skrevet i et dejlig nemt og forståeligt sprog. Derfor skal man ikke lade være med at læse dem, bare fordi man er nervøs for det engelske.

Humoren i bogen er simpelthen fantastisk. Jeg sad med det største smil på læberne hele vejen igennem – og ofte med nogle meget røde kinder. Den er skrevet på en fantastisk dejlig måde, og det føles næsten som om, at bogen læser sig selv. Som læser bliver man fuldstændig draget ind i bogen, og det føles som om man er en del af historien.    

I ”Where I belong” følger man Mia og Ben. Det bedste ved den her bog er uden tvivl de to personer. Der gik ikke mange sider før jeg var fuldstændig fanget i deres historie, og jeg måtte bare have mere og mere. Jeg elsker romantiske bøger, og Mia og Bens historie fik mig simpelthen til at smelte. Igennem bogen skifter man mellem at følge Mia og Ben. Det var jeg ret vild med, for jeg syntes jeg lærte personerne meget bedre at kende på den måde. Det giver bare så meget mere dybde til historien. Specielt indenfor denne her genre er det bare en rigtig dejlig måde at læse bogen på. I næste bog i serien ”All I Want” følger man Mias bedste veninde og Bens søster Tessa og Bens ven Luke. Allerede i ”Where I Belong” har Tessa og Luke en ret stor rolle, og jeg glæder mig allerede til at lære de to bedre at kende. Har en fornemmelse af, at det bliver en rigtig sjov bog.   

Handlingen er super god. Der sker ikke de store overraskende ting, men det der er fanger i den her bog er Mia og Ben. Jeg kunne ikke andet end at falde for dem, og jeg sad hele vejen igennem og heppede på dem. Jeg kunne godt gætte hvad der ville ske, men lige i den her bog gjorde det ingenting. Jeg var simpelthen forelsket i Mia og Ben. Den eneste negative ting jeg har med bogen er, at jeg ikke synes Mia virkede som en jomfru. Der bliver lagt meget op til, at hun er uskyldig og usikker, men sådan virker hun bare ikke når hun er sammen med Ben. Jeg ville egentlig have foretrukket, at hun så ikke havde været jomfru. Det havde gjort den mere virkelighedstro for mig, for det er ingen jomfruer der er så selvsikre som Mia. Jeg prøvede dog bare at glemme det, og bare nyde den fantastiske lidenskab der er mellem Mia og Ben.

Jeg elskede den her bog. Jeg læste den på under 24 timer, for jeg kunne ikke ligge den fra mig. Jeg glæder mig utrolig meget til at læse resten af ”Alabama Summer” serien. Hvis du elsker en sjov, romantisk og sexet historie, så er ”Where I Belong” helt sikkert en bog jeg vil anbefale – den er fantastisk.  

”Where I Belong” får 5 ud af 5 flotte stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *