G., Linda: Vildledt (Vega 1)

Forfatter: Linda G. | Titel: Vildledt | Sider: E-bog
Forlag: Leatherbound | Udgivet: 01-09-17

Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Leatherbound  


Så kom dagen endelig hvor første bog i serien ”Vega” udkommer. Jeg har virkelig set frem til den her bog, for jeg har en veninde der har rost bogen til skyerne. Bogen skuffede mig på ingen måde. ”Vildledt” var sjov og romantisk – og ikke mindst så fræk at der kom mange røde kinder herhjemme hos mig.  

Endnu engang vil jeg gerne rose forfatter Linda G for hendes skrivestil. Hun skriver simpelthen så letlæseligt og sproget i bogen er flydende og dejligt. Det gjorde den til en behagelig bog at læse. Derudover er Linda god til at lade læseren leve sig ind i hvordan personerne i bogen føler. Både deres smerte, glæde og kærlighed strømmede lige ud i mig. Det gjorde det også til en hård historie at læse, men samtidig er der bare ikke noget mere fantastisk, når man som læser rigtigt kan leve sig ind i bogen.  

Århh hvor er der bare meget fantastisk kærlighed i den her bog, og mit hjerte banker for Marc og Claudia. Jeg elsker simpelthen de to – og deres kærlighed for hinanden er til at smelte over. Som single pige sad jeg virkelig og drømte om en dag at få en kærlighed som deres. Marc er i starten den lidt typiske indelukkede rigmand. Claudia har derimod ingen penge, og det er derfor hun kommer til at arbejde for Marc. Jeg må indrømme, at jeg i starten af bogen tænkte, at den slags historie havde jeg læst før, men Linda formåede at gøre historien til sin helt egen. Jeg blev virkelig positivt overrasket.

Derudover vil jeg lige nævne Anna og Thomas. Jeg elsker dem! Det troede jeg ellers ikke, at jeg ville, men de vandt mit hjerte stille og roligt igennem bogen. Nu vil jeg ikke afsløre for meget, men jeg kan sige, at jeg også glæder mig til at høre mere om de to. Jeg håber de får en stor rolle i den næste bog, for de er fantastiske.   

Handlingen er okay. Den var en virkelig god bog, men det var mere personerne der bar bogen. Som jeg skrev tidligere, så er det også på den måde, at Linda formår at gøre historien til sin helt egen. Handlingen var super fin og hyggelig at læse, men jeg manglede lidt flere overraskelser. Jeg havde nogle få steder i bogen, hvor jeg var ved at falde ned af stolen. Det var til gengæld sindssygt godt, og jeg slugte det simpelthen råt. Uden at afsløre for meget kan jeg sige, at specielt kapitlet hvor man høre mere om Marcs fortid var fantastisk! Virkelig stor ros til Linda for det kapitel. Jeg tror aldrig før, at jeg har haft så mange kuldegysninger når jeg læste en bog.

Jeg vil gerne sige en lille hilsen til alle de danske kvinder derude. I kan godt glæde jer til alle de erotiske scener. De er både frække og giver jer knaldrøde kinder. Derudover er der ikke én af de erotiske scener der ligner hinanden. Det syntes jeg var enormt rart, for så blev min nysgerrighed og interesse holdt hele vejen igennem. Dem kan I alle derude godt glæde jer til.

Slutningen på bogen var virkelig god synes jeg. Igennem hele bogen var der blevet lagt op til det her klimaks, og jeg blev på ingen måde skuffet. Claudias historie rørte mig virkelig dybt, og det sidste kapitel knuste simpelthen mit hjerte. Det kunne jeg slet ikke holde til. Jeg kan ikke vente med at læse den næste, for den slutning havde mit hjerte det ikke særlig godt med. Men hvis jeg lige ligger mit hjerte til side et øjeblik, så var det en fantastisk slutning. Den overraskede mig virkelig meget.

Rigtig god romantisk og erotisk bog. Det er en af de bedre jeg har læst i denne genre, så jeg kan virkelig godt anbefale den til alle der elsker en rørende, romantisk og ikke mindst fræk historie. Linda G skriver nogle virkelig gode bøger, og jeg glæder mig til at læse mere fra hende. Den næste bog i serien ”Efterladt” kan jeg love jer for at jeg også skal læse.

”Vildledt” får fire ud af fem flotte stjerner.

2 thoughts on “G., Linda: Vildledt (Vega 1)

    1. Den næste bog i Vega serien er endnu ikke udkommet, men jeg regner med at den snart kommer 🙂 Jeg venter spændt på efterfølgeren, for Vildledt var en super god bog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *