Fantasy festival 2017

 


I weekenden har jeg været til min første Fantasy Festival i Esbjerg. Det var en helt utrolig oplevelse, og jeg havde en fantastisk weekend. Jeg har aldrig været til en bogmesse før, så jeg var helt oppe at køre da vi nåede frem. Jeg var så heldig at komme ind som presse, og det vil jeg gerne takke festivalen for, og rose dem for at have arrangeret en helt utrolig festival. Først vil jeg gerne dele lidt billeder fra selve festivalen.De her billeder har jeg taget oppe fra 1. salen hvor man havde en super god udsigt til hele festivalen. Som i kan se, så var der et virkelig flot fremmøde. Der var en rigtig god stemning. Alle var glade og nød de fantastiske bøger. Jeg ved ikke om det kan ses på billedet, men jeg synes det var ret fedt, at der var så mange der kom klædt ud. Det gav festivalen en eventyrlig stemning.

Til denne fantasy festival var jeg så heldig at få lov til at interviewe Karen Ingen Nielsen, forfatter til “Ravneskrig”. Jeg var helt vildt nervøs, men det gik fantastisk, og det var en stor oplevelse at få lov til at være med. Jeg kunne desværre ikke skaffe et billede af os til oplægget, men hele interviewet kan ses på Facebook siden Karen Inge Nielsen – Forfatter.

Derudover var jeg så heldig at hun ville signere mit eksemplar af “Ravneskrig”. Det er den sødeste besked hun skrev til mig.
Her var bare et lille uddrag af alle de mange billeder jeg tog i løbet af weekenden. På billederne kan man se de forskellige stande hvor bl.a. forlagene havde deres fantastiske bøger med. Som bog elsker var det som at komme i bog himlen. Nu har jeg også haft meget kontakt med forlagene, og det var rigtig hyggeligt at komme ned og hilse på dem. Det var rart at få sat nogle ansigter på de mennesker man skriver med. Plus det var ret fedt, at de vidste hvem jeg var.

Det bedste i weekenden var dog, at jeg endelig fik set mine store idoler – Forfatterne. Jeg synes det er så fedt, at vi har så mange dygtige forfattere i Danmark, og jeg kunne slet ikke være i mig selv når en af dem gik forbi mig, og selvfølgelig skulle jeg have mine yndlings fantasy bøger signeret. Det er lidt mange billeder, men jeg vil gerne vise jer alle bøgerne, og derudover vise jer de nye bøger jeg kom hjem med (jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at købe en masse bøger). Derudover skal I lige ligge mærke til alle de flotte bogmærker jeg også har fået med hjem.


Den første forfatter jeg mødte var Katja L. Berger. Her på billedet har hun signeret mit eksemplar af “Sjælehenteren”. Jeg er allerede i gang med at læse den, og jeg kan afsløre at en indtil videre virker enormt god. Derudover synes jeg det er ret fedt det Katja har skrevet i min bog: “Du kan ikke snyde døden, men du kan overleve den”.


Da jeg alligevel lige var forbi forlaget Facets stand fik jeg lige tre nye anmeldereksemplarer med hjem. Det er nogle bøger jeg længe har overvejet at læse, så jeg er glad for at jeg endelig får chancen. Jeg glæder mig til at blive skræmt af Nick Clausens “Mareridt og Myrekryb” sent en kold vinteraften. Desværre var Nick Clausen syg, så jeg fik ikke signeret dem i denne omgang.

Så fik jeg endelig mødt Sidsel Sander Mittet der har skrevet “Morika” trilogien. Jeg er kæmpe fan er serien, så det var en stor oplevelse af møde Sidsel. Hun signerede dem alle sammen, men på billedet kan I se signeringen af den første bog.

Derudover har Sidsel Sander Mittet også skrevet “Krøniken om Morika”. Det var en serie der ligger som en af mine absolut yndlings fantasy serier. Sidsel var selvfølgelig også så sød at signere dem, og hun blev meget rørt da jeg fortalte hvor meget jeg elsker hendes bøger.

Her er tre af de bøger, som jeg bare måtte forkæle mig selv med. “Ilttyv” af Nicole Boyle Rødtness har jeg længe ønsket mig, så da jeg så den kaldte den bare på mig. Jeg ville også gerne have haft de andre i serien, men dem havde de desværre ikke med.

Så købte jeg “Grænsen til Trafallas 1” af Julie M. Day. Det er en bog jeg kun har hørt godt om, så derfor kunne jeg da ikke lade være. Plus forfatter Julie sad klar til at signere den. Jeg elsker at støtte de danske forfattere, og jeg glæder mig så meget til at læse den.

“Experimentet” af Susanne Pedersen var ikke en bog jeg havde hørt om før. Jeg må os indrømme, at jeg gik først gik udenom den. Anden gang vi gik forbi den valgte jeg dog lige at kigge på den – og wow hvor lød den god. Fik os en lille snak med forfatteren, og jeg er så glad for at den kom med hjem til mig.

 “Panteon sagaen” af Boris Hansen er nogle bøger jeg lige har fået hjem. Heldigvis kunne jeg lige nå at få dem med til festivalen. Jeg troede ikke, at jeg ville nå at få dem signeret, men med god vilje (og en masse løb), så nåede jeg det heldigvis.

Desværre nåede jeg ikke at få “Skyriel” af Lene Dybdahl signeret. Det må blive til en anden festival. Heldigvis gik jeg lige forbi Tellerups stand og købte nummer 2 bog i serien “Blodbæst”.

Jeg var til oplæg med Malene Sølvsten om hendes serie “Ravnenes hvisken”. Det var så spændende at høre hende fortælle om denne fantastiske serie. Efterfølgende var jeg nede og købe bøgerne, så jeg kunne få dem signeret.

“Sjælevandrer” af Chalotte Fischer vidste jeg ikke, at jeg kunne få signeret, men havde taget den med bare for en sikkerheds skyld. Derfor blev jeg så glad da jeg så Charlotte sidde ved Facets stand. Det er en bog jeg glæder mig sindssygt meget til at læse.

Til sidst vil jeg vise jer mine “Spektrum” bøger af Nanna Foss. Jeg nåede lige at læse den tredje bog i serien “Ursiderne” inden festivalen, og det var så fedt at kunne sige til Nanna at hun har skrevet nogle fantastiske bøger. På billedet er det signeringen af “Ursiderne”. Jeg nævnte for hende, at jeg er ret vild med detaljerne med de sorte sider. Det passer godt ind i Nasrins historie. Derudover vil jeg gerne lige fremhæve de ret fede bogmærker, hvor man kan se hvordan Emilie, Pi og Nasrin ser ud.

Det var så min fantastiske oplevelse på Fantasy Festivalen. Var der nogen af jer der var afsted?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *