Clausen, Nick: Mareridt og Myrekryb 3

 

Forfatter: Nick Clausen | Titel: Mareridt og Myrekryb 3 | Sider: 248 sider
Forlag: Facet | Udgivet: 01.09.17

Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Facet  


Det første jeg gerne vil sige om den her bog er: ”WOW”. Jeg har nu læst alle tre bøger i ”Mareridt og myrekryb” serien, og jeg blevet kæmpe fan af Nick Clausen. Jeg har læst de tre bøger sindssygt hurtigt, for jeg kunne slet ikke ligge dem fra mig. Den første bog i serien var lidt mere mild hvad det angik uhygge, men den tredje bog gik hele vejen. Den var spændende og nervepirrende, og jeg blev skræmt op til flere gange.

Endnu engang vil jeg gerne rose Nick Clausen for hans skrivestil. Han skriver så levende, så man som læser lever sig helt ind i historierne. Derudover er det en letlæselig bog, og det gør den meget behagelig og rar at læse. Jeg tror også, at det hjælper til, at man kommer til at læse den så hurtigt. Som de forrige bøger er den inddelt i syv korte noveller på ca. 30 sider hver. Endnu engang fungere det bare enormt godt, og hver historie fanger fra første side. Jeg var nervøs for om novellerne ville nå at fange mig på så få sider, men det har vist sig ikke at være et problem.

Historierne er meget forskellige, og det gør, at ens interesse bliver holdt hele vejen igennem. Den starter hårdt ud med Dukkernes hvisken. Jeg har altid haft en skræk for, at dukker pludselig bliver levende, så jeg synes den var mega uhyggelig og ulækker. Min usynlige ven var nok den mindst uhyggelige, men den var virkelig underholdende. Jeg synes det var en rigtig sjov idé, at sætte spørgsmålstegn ved hvad der egentlig sker med børns fantasivenner. Myrekryb gav mig de sygeste … myrekryb. Jeg hader insekter, så jeg synes virkelig den novelle var uhyggelig og mega klam. Bare navnet på novellen fik mig til at skælve. Da jeg læste Mareridt fik jeg sådan lyst til at se ”A Nightmare on Elmstreet”. Jeg elsker den type historier, så den novelle nød jeg fuldt ud. Den bedste novelle var dog uden tvivl Et liv for en idé. Den var virkelig en fed historie, som fik mig helt op af stolen.

Evig sne og Ekkohuset var egentlig også to gode historier, og også fyldt med mystisk og uhygge, men det var ikke min favoritter. Alt i alt skal det dog siges, at jeg kunne lide alle novellerne i bogen. Jeg synes Nick Clausen er sindssygt god til at skrive en spændende og nervepirrende historie. Jeg grinte os lidt af, at han har to noveller der hedder Mareridt og Myrekryb. Fed detalje.

Wow, wow og wow. Jeg elsker de her bøger. Jeg kan kun varmt anbefale dem. Hvis du læser dem om aftenen skal du dog lige huske en dyne at gemme dig under. Nu er dette en anmeldelse på den tredje bog, men jeg vil gerne lige anbefale dem alle tre. De kan sagtens læses uafhængigt af hinanden, men de er alle tre værd at læse.

”Mareridt og myrekryb 3” får fem ud af 5 stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *