Berger, Katja: Sjælehenteren (Fortællinger fra døden 1)

Forfatter: Katja L. Berger | Titel: Sjælehenteren | Sider: 249 sider
Forlag: Dreamlitt | Udgivet: 14.09.17

Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Dreamlitt  


Jeg blev hurtigt draget af den her bog, for jeg elsker bøger der tør lege med vores forestillinger om gud, djævlen og døden. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at det her var en bog jeg ville elske – og jeg fik selvfølgelig helt ret. Jeg elskede den! Jeg synes forfatter Katja L. Berger har formået at skabe et virkelig fedt univers, som fangede mig lige med det samme.

Det er bøger som denne der gør, at jeg elsker fantasy genren så meget.

Katja L. Berger har tidligere skrevet ”De 7 synder”. Den var jeg også ret vild med, men den var meget mere enkel. I ”Sjælehenteren” har hun turde gå lidt dybere og eksperimentere lidt mere med fantasy genren. Det er fedt, og man kan virkelig mærke hvor meget hun har udviklet sig som forfatter. Med denne udvikling glæder jeg mig utrolig meget til at læse mere fra hende.  

Størstedelen af bogen bliver fortalt af Raven. Jeg havde lidt problemer i starten med at finde ud af hvem hun var. Jeg kunne godt have tænkt mig en intro i starten hvor man hørte mere om hende fra hendes gamle liv. Jeg synes dog det gik bedre jo længere ind i bogen jeg kom. Hun er en fed person som var meget nem at relatere til. Ligesom læseren kender hun intet til den verden hun kommer til, og hun skal ændre sine overbevisninger om alt hvad hun vidste om gud, djævelen og døden. Det er meget fedt, at man som læser står i den samme situation som Raven og skal lære alt om livet efter døden.

Handlingen er totalt fed. Det er lige på og hårdt, og i starten skulle jeg lige holde tungen lige i munden, for det var mange informationer at holde styr på. Derfor tog det mig faktisk os lidt lang tid at læse den her bog, for jeg skulle lige have nogle pauser hvor jeg kunne bearbejde alle informationerne. De sidste 100 sider læste jeg dog i træk, for jeg kunne slet ikke lige den fra mig. Det var så spændende. Her havde jeg også fået totalt godt styr på verdenen, så det gjorde det lidt nemmere at læse den. Historien overraskede sindssygt meget. Jeg havde slet ikke regnet med at den ville udvikle sig på den måde den gjorde. Katja L. Berger må gerne skynde sig at skrive den næste, for hun har en kæmpe fan her der glæder sig som et lille barn til at læse den næste.

Jeg elsker fantasy, og den her bog beviser bare hvorfor den genre er så fed. Jeg elsker når forfattere tør lege lidt med nogle emner, som man måske ikke plejer at sætte spørgsmålstegn ved. Det gør verdenen endnu federe, og det gør at jeg bliver meget mere fanget af bogen. Det her er en bog der virkelig er værd at læse. Jeg kan kun varmt anbefale den.

”Sjælehenteren” fortjener selvfølgelig 5 ud af 5 flotte stjerner.

Jeg vil også gerne lige endnu engang dele billedet af mit eksemplar af bogen, som jeg fik signeret af Katja L. Berger til Fantasy messen i Esbjerg. Det var så fedt at møde hende, og jeg elsker den hilsen hun har skrevet i bogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *