Roberts, Nora: Løgneren

Forfatter: Nora Roberts
Titel: Løgneren
Sider: 499 sider
Forlag: Flamingo
Udgivet: 01.04.2017
Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Flamingo

 

Jeg har længe kendt Nora Roberts bøger, men jeg har aldrig selv læst noget af hende. Jeg kender mange der elsker hendes bøger, så jeg tænkte, at nu ville jeg prøve at læse ”Løgneren”. Det tog mig lidt tid at komme igennem den, men jeg må sige, at jeg synes, at det var en rigtig god bog.

Jeg elskede Nora Roberts skrivestil. Det var nok det der egentlig holdt mig i gang. Hun skrev byen og personerne på en måde, så jeg levede mig fuldstændig ind i historien. Jeg forelskede mig i hele byen og specielt i de fantastiske personer der bor i byen. I starten var jeg lidt i tvivl om hvad jeg skulle mene om Shelby, men der gik ikke lang tid før jeg fandt ud af hvor fantastisk hun var. Derudover var jeg mega nysgerrig efter at finde ud af hvad der lå bag hendes mands død – hvilke hemmeligheder lå gemt under overfladen.

Som sagt overfor, så tog det mig lidt tid at komme igennem bogen. Der var lange perioder af bogen hvor jeg fandt den lidt langtrukken, hvilket jeg synes var rigtig ærgerligt da jeg elskede personerne. Jeg tror os, at personerne var det eneste der fik mig til at læse bogen færdig. Jeg synes historien alt i alt var rigtig god, men det tog bare for lang tid inden det rigtigt kom i gang. De sidste 100 sider læste jeg dog på en gang, for der blev det virkelig spændende. Desværre så havde jeg bare gættet hele slutningen, og det var jeg lidt ked af. Jeg havde håbet på, at den ville slå benene væk under mig til sidst.

Men selvom jeg fandt den lidt langtrukken og at jeg havde gættet slutningen, så var det en bog jeg virkelig nød at læse. Den er hyggelig og de fantastiske personer gør det til en dejlig bog at læse. Jeg manglede bare lige den sidste spænding.  

”Løgneren” er en bog jeg gerne vil anbefale til alle der elsker bøger med fantastiske personer i en bog fyldt med mysterier. Specielt det romantiske i bogen vil smelte enhver med et romantisk hjerte. Skøn bog og en god historie. Det er ikke sidste gang jeg læser en bog af Nora Roberts.

”Løgneren” får fire ud af fem stjerner.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *