Hansen, Boris: Akkanas gåde (Panteon sagaen 2)


Forfatter:
Boris Hansen | Titel: Akkanas gåde | Sider: 592 sider
Forlag: Tellerup | Udgivet: 16.09.2017
Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Tellerup


Det er noget tid siden, at jeg læste den første bog i serien Vejen til Panteon, så jeg var lidt spændt på om jeg kunne huske personerne og handlingen, men det var intet problem. Allerede indenfor de første 50 sider var jeg fuldstændig fanget i Panteons verden. Akkanas gåde var intet mindre end fantastisk, og jeg kan slet ikke fatte, at jeg ikke læste den noget før. Det ord der egentlig beskriver bogen bedst er: WOW. Det er sjældent jeg siger, at en fortsættelse i en serie er bedre end den første bog i serien. Vejen til Panteon var også en virkelig god bog, men Akkanas gåde var fantastisk.

I min anmeldelse af Vejen til Panteon skrev jeg, at jeg lige skulle vænne mig til forfatter Boris Hansens skrivestil, men det var intet problem i Akkanas gåde. Jeg blev draget ind i historien fra første side, og denne her gang kan jeg med glæde skrive, at jeg stor elsker hans skrivestil. Han er så god til at beskrive historien og personerne på en levende og dragende måde. Endnu engang skifter man mellem at følge de forskellige personer. Jeg har altid elsket når bøger er opbygget på den måde, for det gør, at man får så meget mere handling med i bogen, og som læser keder man sig aldrig.

Lucas, Ron og Theodor fortsætter deres søgen efter Cassandra. Jeg forstår stadig ikke helt hvorfor det er så vigtigt for dem at finde Cassandra, men deres rejse var så spændende, at jeg slet ikke kunne slippe bogen. Deres søgen efter Cassandra bringer dem gennem verdenen Panteon, og jeg synes det var virkelig fedt, at se mere af denne nye verden. Der kommer endelig også nogle svar på hvad det er for en krig der raserer landet, og hvilken rolle Cassandra spillet i stridighederne.

Det bedste er dog stadig englene. Jeg er simpelthen totalt skudt i Saidas historie. Hver gang der kom er kapitel med hende sad jeg og jublede lidt indeni. Der var dog en detalje i bogen, som jeg var lidt bekymret over. Vejen til Panteon slutter med, at man finder ud af, at Mehmet og Julia er taget til storbyen. Igennem Akkanas gåde følger man deres liv i storbyen, og lige i starten syntes jeg, at det var lidt mærkeligt, at der skulle bruges tid på det. Jeg ville bare tilbage til Panteon. Jeg opdagede dog hurtigt, at jeg var fuldstændig fanget i deres historie. Det var faktisk virkelig spændende at høre om deres liv i storbyen, og nu vil jeg ikke afsløre for meget, men til sidst sker der noget virkelig uventet, som fletter de to historier og verdener sammen på den mest utrolige måde.

Handlingen er fantastisk. Jeg har elsket hver en side, og det er ikke sidste gang jeg læser den. Der skete noget nyt og spændende i hvert eneste kapitel, og jeg var på ingen måde i stand til at gætte hvad der ville ske. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville komme til at elske den her serie så meget, men jeg er kæmpe fan. Akkanas gåde slutter på den mest sindssyge måde, og jeg kan slet ikke vente med at få den næste bog hjem.

Hvis du godt kunne lide Vejen til Panteon så vil du elske Akkanas gåde. Hvis du ikke har læst nogen af dem, så skynd dig i gang – du vil ikke fortryde det.

Akkanas gåde får flotte 5 ud af 5 stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *