Wandahl, Camilla & Ørsum, Caroline: Sprækker i virkeligheden


Forfatter:
Camilla Wandahl & Caroline Ørsum | Titel: Sprækker i virkeligheden
Sider: 144 sider | Forlag: Facet | Udgivet: 09.03.2018
Stjerner:

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Facet


Først vil jeg gerne lige kommentere på den virkelig flotte forside. Det var den der fangede min interesse første gang jeg så bogen – den er så flot, og så passer den enormt godt til bogen. Jeg var så spændt på at komme i gang med ”Sprækker i virkeligheden”, men desværre levede den ikke helt op til mine forventninger. Jeg synes stadig noget af bogen af god, men desværre skuffede en stor del af bogen mig. Jeg vil nu forklare hvorfor.

Jeg skulle lige vænne mig til skrivestilen. Den var meget anderledes end jeg er vant til, og derfor tog det mig lidt tid at få et godt læseflow. Bogen er delt op i 8 korte uhyggelige historier, og jeg plejer ellers at være ret vild med sådan nogle bøger, men det var lidt svært for mig at komme igennem den. Nogle af historierne var rigtig hyggelige at læse, men jeg fandt dem aldrig nogensinde uhyggelige, som jeg lidt havde forventet, at jeg ville. Til gengæld leger historierne med læserens fantasi, og som læser bliver man tvunget til at reflektere over handlingen efterfølgende. Det kan jeg ellers rigtig godt lide, men nogle af historierne forstod jeg simpelthen bare ikke meningen i, og det synes jeg var lidt synd.

Jeg har stadig valgt at give bogen tre stjerner, som er vurderet som godt her på min blog. Dette skyldes, at jeg godt kunne lide nogle af historierne, men bogen var bare ikke helt det jeg havde forventet. Hvis man mangler en hyggelig bog, og en bog der leger lidt med fantasien, så er det dog en bog jeg gerne vil anbefale. Jeg synes slet ikke, at det var en dårlig bog, men det var nok bare ikke lige mig. Dette betyder dog ikke, at der ikke er andre derude der vil synes, at den er helt fantastisk, så jeg synes det er en bog der skal have en chance.

”Sprækker i virkeligheden” får 3 ud af 5 stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *