G, Linda: Afledt (En Vega fortælling)

Forfatter: Linda G. | Titel: Afledt | Sider: E-bog
Forlag: Leatherbound | Udgivet: 18.06.2018
Stjerner: 

Sponsoreret indlæg
Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Leatherbound


Denne her lille historie havde jeg ikke set komme. Jeg har glædet mig utrolig meget til den næste bog i Vega-serien, så jeg blev ret glad, da jeg fik en lille ekstra Vega historie hjem. Jeg var lidt nervøs for om den var for kort, men jeg nød den virkelig meget. Det er kun forfatter Linda G. der kan give mig så røde kinder på så få sider.

Hvis du har læst min anmeldelse af Vildledt, så ved du, at jeg altid har været ret vild med Anna og Thomas. Jeg ønskede, at de ville få en større rolle i efterfølgeren, så jeg blev glædeligt overrasket, da jeg fandt ud af, at Afledt handler om de to. Det var rigtig sjovt at lære Anna bedre at kende – og se en lidt frækkere side af hende. Jeg synes det var en fed måde Anna fik sin ”hævn” over Thomas, da han glemte deres månedsdag. Det kunne ikke være mere snedigt og frækt. Gode råd til næste gang kæresten glemmer en vigtig aftale. Jeg blev bare bekræftet i, at jeg synes Anna og Thomas er et ret sødt par, og nu håber jeg endnu mere, at de har en stor rolle i efterfølgeren.

Selvom den var kort, så er det helt sikkert en bog jeg vil anbefale til alle der elskede den første bog Vildledt. Den er fræk og super godt skrevet. Derudover er den udkommet samtidig med, at der er VM i fodbold, og det gør den endnu sjovere at læse. For mit vedkommende var det dejligt med en lille teaser til Efterladt, som jeg heldigvis snart skal i gang med at læse.

Afledt får fire ud af fem stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *